Güzel bir karbonhidrat ben sabah proteinle birlikte ve ant öncesi alınmasını tavsiye ederi bildigin gibi fiyatı da iyi eger büyümek istiyorsan kullan derim thums:
Güzel bir karbonhidrat ben sabah proteinle birlikte ve ant öncesi alınmasını tavsiye ederi bildigin gibi fiyatı da iyi eger büyümek istiyorsan kullan derim thums:
Ne sabahı ne antrenman öncesi...
Antrenmandan sonra hızlı karbonhidrat ihtiyacını karsılamak için kullanılır...zaten özelligi(iddiası); sindirime ugramadan direk kana karısıyor gibi birsey yani okadar hızlı
Antrenmandan hemen sonra 5gr creatinle birlikte 75gr vitargo harika olur...
Duşunu alır cıkarsın pi porsiyonda whey aldın mı tadından yenmez![]()
ant sonrası s6 derim at içine 5gr creatin![]()
Bana katılmayan arkadaşlar olabilir.Ben bu tip saf karbonhidratların glikojen depolarını doldurmak kas yakımını önlemek için kullanılması gerektigini düşünüyorum.o yüzden ant. öncesi vitargo ant sonrası s6 kombinasyonunu düşünüyorum. zira vitargo ant sonrası için yüksek miktarda karb. taşıyor.ant öncesi almanın amacı glikojen depolarını vitargo ile doldurarak enerji saglamak ve kas yakımını önlemek ant sonrası s6 amacı ise içerisinde hem protein hem karb hem şeker ( ant sonrası için uygun miktarda) ihtiva etmesidir.bu sayede fazla karb. ın vücut için ant sonrası yakılmaması pek olumlu bir olay olmayacaktır. Neden bu kadar yaglı olma merakı var bulk dönemde anlayamıyorum açıkçası HERKESE saygılar