vitamin- mineral önerisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kng0909

Üye
arkadslar proteın dıyetı yapıp vucut gelıstırme yapıyorum yetersız vıtemın mıneral aldıgımı dusunuyorum . onerebılecegınız vıtemın mıeral destegı varmı . veya kullanıp memnun kaldıgınız bı urun . daha onceden centrum kullandım pek memnun kalmdım . sımdı solgar men multıple var aklımda .

anımal pak kullanabılırsın.
forumdan bı ıncele ıstersen.vitamin,mineral yonunden zengın bı supplemet.

Biotech One-A-Day Multivitamin & Mineral 100 tablet thums:

bende ramazan dolayısıyla vücüda ek destek olsun diye , 1 kutu Solgar VM75 , bir kutu de VM 2000 aldım...
VM75 i iftardan sonra ,
VM2000 i sahurdan sonra kombine şeklinde kullnıcam...

Animal pak aldık diyelim gözle görülür bi etkisi olucak mı normal değerlerin o kadar üstünde vitamin almanın organları zorlamanın karşılığında. Solgar türü bişey yeter bence yediklerimizden de vitamiğn mineral alıyoruz zaten.

bende solgar vm 75 almak ıstedım sahurda almak uzere ama yasadıgım yer dolayısı ıle hıc bır eczanede bulamadım hatta ınternettede guvenılır alınabılcek yer varmı ?

bende solgar vm 75 almak ıstedım sahurda almak uzere ama yasadıgım yer dolayısı ıle hıc bır eczanede bulamadım hatta ınternettede guvenılır alınabılcek yer varmı ?

ecza depolarının sitelerine felan bak derim ben , belki kargo ile satış yapıyorlardır ...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/di-erleri-f42.html

Arama Kelimeleri :vitamin, multivitamin

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı