VitaLife Amino 4600 - Ne yapmalıyım?

Öncelikle Herkese Selamlar ve Hayırlı Cumalar diliyorum.

VitaLife Amino 4600 almış bulunmaktayım interneti didik didik ettim fakat ürün hakkında ufak tefek ihtiyacımı karşılayacak kadar bilgi bulamadım.
Forumdada moderatör arkadaşlarımızdan biri kullanıyor sanıyorum.(Yazdığı mesajdan yola çıkarak...)
Birkaç arkadaşımızda ürünün etkisiz veya zararlı olduğunu(tam anlayamadım) yazmış.

Ürün hakkında sizlerden bilgi rica edicektim arkadaşlar.
Vücuda zarar verebilirmi vs... bilgilerinizi paylaşırsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler...

genelde kullanıcılar orta ölçekli bir amıno komplex oldugunu savunsalarda benım en begendıgım amınolardan bırı.tek tablet 2300mg saf amıno degerı tasıyor.içeriğinde azda olsa ornıthıne olması bence artı avantaj.diğer amınolar nekadar zararlı ise bu markada aynı oranda zararlı.

içeriği (her bir tablet için) 2300 mg
protein 0 g
carbonydrates 0 g
yağ 2 mg
vitamin b6 6 mg

guradbody bu üründen memnun kaldınmı ? içinde protein mikatarının da olması çok garip geldi bana.

guardbody dedi:
genelde kullanıcılar orta ölçekli bir amıno komplex oldugunu savunsalarda benım en begendıgım amınolardan bırı.tek tablet 2300mg saf amıno degerı tasıyor.içeriğinde azda olsa ornıthıne olması bence artı avantaj.diğer amınolar nekadar zararlı ise bu markada aynı oranda zararlı.

ben steroid bölümünden kaçıp supplement bölümüne girdim zararlarından dolayı. bilmediğim için soruyorum aminoların
ne gibi zararları olabilir hangi açıdan zararlıdır.

bi zarari yok dogru kullanimlarda..guard kardesim ince bir ironi yapmis orda ;) dilinden iyi anlarim guard...

suppelementlere devam!!

1 tablette 2300 mg amino yazip protein 0 gr yazmasi cok cok sacma ..bunu ilk defa gordum dikkat ettim.2300 mg amino asit = 2,3 gr protein..sanirim basim hatasi var orda

arnoldjr dedi:
bi zarari yok dogru kullanimlarda..guard kardesim ince bir ironi yapmis orda ;) dilinden iyi anlarim guard...

suppelementlere devam!!

1 tablette 2300 mg amino yazip protein 0 gr yazmasi cok cok sacma ..bunu ilk defa gordum dikkat ettim.2300 mg amino asit = 2,3 gr protein..sanirim basim hatasi var orda

haklı olabilirsin arnoldjr basım hatası olmalı çünkü boylesini ilk tefa göruyorum.

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

edit(yönetim):5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım. Şimdiye kadar yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuştur ama bundan sonra hepimiz daha dikkatli olalım.

arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum acaba bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir ürün bu kulanan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeseniz sevinirim deneme amaçlı 200 tabletlik kutuda bulunanı almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar bu ürünü kulanan abiler sayın sporcu hocalarım lütfen bir bilgi verseniz:?

ben 400 tabelt olanından kullandım.ultımate 2000 veya weider 2200'den farkını göremedim açıkcası.diğerleri ile arasında artı veya eksi fark bulamadım ben.

yani demek oluyor aynı bende alıyorum o zaman inşallah sonuçta fiyat cazip bence cevap için teşekür ederim hocam neosta diye bir site de gördüm ordan aıcam inşallah güvenlidir birde bişey dikatimi çekti iki ayrı sitede gördüm birinin kapağı kırmızı birnin siyah onu anlayamadım bir kolpalık yoktur demi işin içinde hangi renk kapak orjinalidir ki

biri yeni ambalaj diğeri eski.ben direk amerikan üssünden almıştım ve kapak renginden dolayı bende sahte sanmıştım fakat değil.birkaç sitede aynı ürün satılıyor bildiğim kadarı ile.bence hemen biryere bağlı kalma.

kardeş abi cevapların için saol ben neosta diye bir site buldum internete türk sitesi orda siyah kapalklı şeklinde onu sipariş etim bakalım hayırlsı nasıl çok teşekür ederim ilgin ve alakan için

ya ben bu ürünü sipariş etim alış veriş işi ok fakat antrenmandan sonra 4 adet kulanın diyor hata almancam olduğu için alman sitelerinde araştırdım ve ordada idmandan sonra 4 adet diyor benim anlamadığım bu forumda araştırıyorum ve amino kulanış şekli markadan markaya değişiyormu acaba çünki kimisi önce ve sonra demiş kimisi 3 defa günde demiş ok anladım fakat bu ürünü üreten firmalar neden böyle diyor onu anlamıyorum sadece idmandan sonra 4 adet alınmalı deniyor birde markadan markaya farkmı var anlamadım giti kulanış şeklini nasıl kulanmak lazım ürün üzerindeki şekildemi yoksa :??

bazılarındada günde 1 tablet diyor ama sakın uygulama yöntemi olarak bunu seçme.genel kullanım miktarları forumda mevcut.araştırıp bu dogrultuda kullanmanı onerırım.

arkadaşlar amino 4600 hakkında sanırsam iyi bir cevap yok hani güzel,mükemmel çok işe yarıyor gibisinden en iyisi amino 3001 mi yoksa o fiyata amino 4600 mü tüketsek daha iyi

kardeş ben aldım bu vitalife marka aminoyu bu gün geldi çok şükür duydum araştırdım avurapada kuanlıyormuş yani tercih ediliyomruş birde bir yazı okudum her halde bu forumda idi içinde hormon varmış galiba bilmiyorum tabi bir yerlerde okudum fakat bu amino bence hesaplı ve çok kaliteli bişeyebenziyor baksana kimseden ses çıkmıyor bende şaşırdım ve saçmaladım galiba

edit (diez) : forum kurallarına uyalım.kişilere nickleri ile hitap edelim!!

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar, forumda yeniyim.kapsamlı gayet güzel bir forum.
Konuyla ilgili olarak bende birşeyler yazmak istedim.
yaklaşık 1 aydır spor salonuna gidiyorum, amacım kilo almak.salondan hocam vitalife amino 4600 önerdi ve şu an onu kullanıyorum.kullanım şekli olarak günde 10 adet yazıyor.bende öyle yapıyorum.kahvaltıdan 1 saat sonra 4, öğle yemeğinden sonra 3 ve akşamları da 3 adet.işe yaradığını görebiliyorum.aynı zamanda haftada 3 gün salona gidiyorum.piyasadaki diğer ürünleri bilmiyorum, forumda çok karşılaştırma yapan arkadaşları da göremedim.daha çok kısa yazılar var.acaba doğru mu gidiyorum bu konuda?beni aydınlatır mısınız.şimdiden teşekkürler.ve söylemeden edemeyeceğim, bu şeyler iğrenç kokuyor :)

supplement arsivine goz atabilirsin.

bu vitalafie çok güzel bir aminoasitmiş arkadaşlar gerçekten bilgileriniz için teşekür ederim süper çok memnunum ben bu ilaçtan çok ama çok güzel artık buna devam edicem antrenmandan önce 3 antrenmandan sonra 4 şeklinde kulanıyorum gerçekten güzel sonuçlar alınıyor çok teşekür ederim herkese

Back
Yukarı