Bilenler vardır ama şunu bir izleyin sonra yorum yapın http://www.redbrick.dcu.ie/~hammo/movies/dunk.mpeg Yorumlarınızı bekliyorum
Dersen çok büyük bir hata yaparsın bence Üstünden geçtiği adam 7'2'' (2.16?). Ayrıca neredeyse bütün NBA otoritelerine göre bir resmi maçta yapılan en iyi smaç. NBA maçlarında önünde adam varken smaç vuruluyor, burada adamın ÜSTÜNDEN vuruyor bildiğin geçiyor yani. Keşke bildiğimiz NBA'de yapılan normal maçta normal smaç olsa, herkes bu hareketi aramaz nette Bu ondan daha manyak dediğin bir smaç varsa yolla bakalım. Ama resmi maçtan olsun Rucker Park'tan yollama yani ben bir beyaz gördüm 1.92 boy eğilen 3 kişinin üstünden bastı
O zaman şöyle yapalım hangisi daha güzel, iyi, manyak vs... Vince Carter 2000 Sidney Olimpiyatı ABD - Fransa Desmond Mason 2001 Slam Dunk Yarışması Michael "Air" Jordan 1988 Slam Dunk Yarışması Üçüde manyak bence
1. resim de adamin kafasinda destek alarak ve faul yaparak ziliyor ve atiyor. Bu güzel smacin degerini kayip ediyor. smac güzel ama degeri yok. diger 2.3. resimler muhtesem. Özellikle Jordon smaci.