Videoda ne demek istemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu videoda ne demek istemişler ?
Bir yorum gördüm de
32 set 6 tekrar ön kol, arka kol %70 rm ile çalışan varmış.
ikisi 74 set eder ki bunun göğüsü, bacağı, sırtı falan da var.

Abartı gibi geldi bana, siz ne düşünüyorsunuz ?

Kimse kusura bakmasın bu adamın egzersiz biliminden anladığı falan yok.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu videoda ne demek istemişler ?
Bir yorum gördüm de
32 set 6 tekrar ön kol, arka kol %70 rm ile çalışan varmış.
ikisi 74 set eder ki bunun göğüsü, bacağı, sırtı falan da var.

Abartı gibi geldi bana, siz ne düşünüyorsunuz ?
7 8 set 5/6 tekrar diyor nerede demis 32 set diye ?

Tekrar sayisi ayni oluyor ne farkeder yahu set sayisinin cok olmasi
Ha 4 set 12 den 6 ya inmissin ha 7 set 5 tekrar yapmissin ayni sey

Egzersiz bilimi dediğim şey bu işte.1rmnin %80i ile yaptığın 5 tekrarın 60la yaptığın 10 tekrara eşit değil.rakamlar salladım.demek istediğim ağırlık arttıkça tekrar düşmesine ramen recovery süresi uzuyor ve kas daha çok tahrip oluyor.ayrıca madem aynı şey neden şu cümleyi kuruyor,7 8 set 4 hareket yeterli.e zaten 4 hareket de 8er set girince set bakımından aynı oluyor 7 8 hareket 4 set yapmakla

Omur boyu yapin dememis ki adam 3 ay deneyin demis,ona bakarsan gvt diye bir sistemde var ve gayet yaygin ama bir omur yapilmiyor

3 ay yapılır dememiş.3 ay deneyin memnun kalcaksınız demek istemiş.ayrıca bu 3 ay da olsa uygulanabilir bir program değil bence.uygularsın gelişirsin de ama alman gereken verimi vermez.ben savaş cebecinin dediği çoğu şeye katılmıyorum maalesef.seven sevebilir saygı duyarım

Videoyu izleyimde yorum yapıyım,hoşuma gitti tartışmanız (:[DOUBLEPOST=1464635922][/DOUBLEPOST]Savaş hoca gayet iyi anlatmış kardesim,o 4 set 12 tekrar olayı 1970 lerde kaldı,büyümek istiyosan yırtabildiğin kadar yırtıcaksın kası.Buda en fazla 6. 7. sette olur çünkü kası tamamen yıpratmış oluyorsun.Ben squatta 20 set yaptığımı bilirim (sadece 1 hareket için) ve aynı gün 2 hareket daha vardı leg extension ve hams makinesinde.7/8 set 4 hareket gayet ideal göğüsü parçalaman ve büyütmen için.Zaten sana %100 gücünde yap demediği için rahat çıkarırsın antremanı.

Ne 74 seti arkadaş rüyanızda mı gördünüz, adam 7-8 set 5-6 tekrar diyor.

Videoda anlatılan şey basitçe az hareket, 7-8 set, 5-6 tekrar mantığı, yoksa size kalkıp da 10 tane hareket ve hareket başına 7-8 set yapın demiyor, öyle yaparsanız elbette 74 set olur.

Hemen damgayı yapıştırdınız "BU ADAM ANLAMIYOR" :D

Videoyu izleyimde yorum yapıyım,hoşuma gitti tartışmanız (:[DOUBLEPOST=1464635922][/DOUBLEPOST]Savaş hoca gayet iyi anlatmış kardesim,o 4 set 12 tekrar olayı 1970 lerde kaldı,büyümek istiyosan yırtabildiğin kadar yırtıcaksın kası.Buda en fazla 6. 7. sette olur çünkü kası tamamen yıpratmış oluyorsun.Ben squatta 20 set yaptığımı bilirim (sadece 1 hareket için) ve aynı gün 2 hareket daha vardı leg extension ve hams makinesinde.7/8 set 4 hareket gayet ideal göğüsü parçalaman ve büyütmen için.Zaten sana %100 gücünde yap demediği için rahat çıkarırsın antremanı.
Doğrudur.Benim görüşüm farklı.Bilmişlik taslamak istemiyorum fakat yapılan araştırmalara göre bir bölge için 35-70 tekrar arası optimum verimi sağlıyor.ama farklı şeyler yine aynı araştırmaya göre de haftada aynı kası 3 kere çalıştırman lazım.kaynak isteyebilirsin ama çok uğraşmam lazım aynı şeyi bulmak için kaynak sunamam maalesef

Ne 74 seti arkadaş rüyanızda mı gördünüz, adam 7-8 set 5-6 tekrar diyor.

Videoda anlatılan şey basitçe az hareket, 7-8 set, 5-6 tekrar mantığı, yoksa size kalkıp da 10 tane hareket ve hareket başına 7-8 set yapın demiyor, öyle yaparsanız elbette 74 set olur.
Tek bölge 4 hareket 32 set olur günde 2 bölge çalıştığını varsayarsak 64 set

Aslında hiçbiri beni ilgilendirmiyor powerliftingle uğraşıyorum ama tartışmak istedim

Kimse kusura bakmasın bu adamın egzersiz biliminden anladığı falan yok.

Senin o engin bilgilerinden yararlanmak isterim,neden Savaş Cebecinin bir şeyden anlamadigini dusunuyorsun? Birazda senin antrenman bilgini görelim sana gore nr yaparsak doğru yapmis oluruz

Doğrudur.Benim görüşüm farklı.Bilmişlik taslamak istemiyorum fakat yapılan araştırmalara göre bir bölge için 35-70 tekrar arası optimum verimi sağlıyor.ama farklı şeyler yine aynı araştırmaya göre de haftada aynı kası 3 kere çalıştırman lazım.kaynak isteyebilirsin ama çok uğraşmam lazım aynı şeyi bulmak için kaynak sunamam maalesef

10-12 tekrar ve 5-6 tekrar farklı programlardır, bazen 10 tekrar programını, bazen 5-6 tekrar programını uygulamak gerekebilir.

Değiştirmekte fayda var. Yani senin dediğin de yanlış değil aslında, ama 5-6 tekrar ve 7-8 set programına kötü diyemeyiz, aksine çok etkilidir.

Arkadaşın çok üstüne gitmeye gerek yok seviyeli bi şekilde tartışıp doğru sonuca ulaşalım yeter.

Ben 5 senedir çok program değiştirdim ama 1.5 senedir değiştirmediğim ve hala büyüdüğüm programımda böyle max set max ağırlık şeklinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı