Adam bu isin okulunu okumus,senin egzersiz bilimi egitimin nedir ?Kimse kusura bakmasın bu adamın egzersiz biliminden anladığı falan yok.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 8 set 5/6 tekrar diyor nerede demis 32 set diye ?
Bu videoda ne demek istemişler ?
Bir yorum gördüm de
32 set 6 tekrar ön kol, arka kol %70 rm ile çalışan varmış.
ikisi 74 set eder ki bunun göğüsü, bacağı, sırtı falan da var.
Abartı gibi geldi bana, siz ne düşünüyorsunuz ?
Of kardeşim of.ne alaka şimdiYasin 15 mi ?
Doğrudur.Benim görüşüm farklı.Bilmişlik taslamak istemiyorum fakat yapılan araştırmalara göre bir bölge için 35-70 tekrar arası optimum verimi sağlıyor.ama farklı şeyler yine aynı araştırmaya göre de haftada aynı kası 3 kere çalıştırman lazım.kaynak isteyebilirsin ama çok uğraşmam lazım aynı şeyi bulmak için kaynak sunamam maalesefVideoyu izleyimde yorum yapıyım,hoşuma gitti tartışmanız[DOUBLEPOST=1464635922][/DOUBLEPOST]Savaş hoca gayet iyi anlatmış kardesim,o 4 set 12 tekrar olayı 1970 lerde kaldı,büyümek istiyosan yırtabildiğin kadar yırtıcaksın kası.Buda en fazla 6. 7. sette olur çünkü kası tamamen yıpratmış oluyorsun.Ben squatta 20 set yaptığımı bilirim (sadece 1 hareket için) ve aynı gün 2 hareket daha vardı leg extension ve hams makinesinde.7/8 set 4 hareket gayet ideal göğüsü parçalaman ve büyütmen için.Zaten sana %100 gücünde yap demediği için rahat çıkarırsın antremanı.
Tek bölge 4 hareket 32 set olur günde 2 bölge çalıştığını varsayarsak 64 setNe 74 seti arkadaş rüyanızda mı gördünüz, adam 7-8 set 5-6 tekrar diyor.
Videoda anlatılan şey basitçe az hareket, 7-8 set, 5-6 tekrar mantığı, yoksa size kalkıp da 10 tane hareket ve hareket başına 7-8 set yapın demiyor, öyle yaparsanız elbette 74 set olur.
Kimse kusura bakmasın bu adamın egzersiz biliminden anladığı falan yok.
Doğrudur.Benim görüşüm farklı.Bilmişlik taslamak istemiyorum fakat yapılan araştırmalara göre bir bölge için 35-70 tekrar arası optimum verimi sağlıyor.ama farklı şeyler yine aynı araştırmaya göre de haftada aynı kası 3 kere çalıştırman lazım.kaynak isteyebilirsin ama çok uğraşmam lazım aynı şeyi bulmak için kaynak sunamam maalesef
Ben 5 senedir çok program değiştirdim ama 1.5 senedir değiştirmediğim ve hala büyüdüğüm programımda böyle max set max ağırlık şeklinde.Doğrudur.Benim görüşüm farklı.Bilmişlik taslamak istemiyorum fakat yapılan araştırmalara göre bir bölge için 35-70 tekrar arası optimum verimi sağlıyor.ama farklı şeyler yine aynı araştırmaya göre de haftada aynı kası 3 kere çalıştırman lazım.kaynak isteyebilirsin ama çok uğraşmam lazım aynı şeyi bulmak için kaynak sunamam maalesef