Video Hakkında Düşünceleriniz Nedir?

http://www.dailymotion.com/video/xc9bc9_70kg-ayyrlykla-barbel-curl_sport

Arkadaşlar video daki ben değilim öncelikle onu belirteyim :)

Öylesine denk geldim,hareket nizami mi? Tabiki değil.

Ancak bu kadar ağırlıkla normalmi dir?Bence o kadar ağır girip nizami yapılmayacaksa kiloyu düşürüp nizami yapmak mantıklı olan .

Birde o kadara tekrar normalmi?

Sonuçta 70 kg !!!

Fikirlerinizi merak ettim....

Barbell curl den baska herseye benziyor, sakatlık riski var, bel oldukça hareketin içinde kısacası anlamsız ve gereksiz...

3 tekrar yaptığı hareket kaydını birbiri ardına ekleyerek 2:10 luk video oluşturmasıda ayrı bir mevzu.

Tam ben diyecektim herkezin kaçırdığı bir nokta sağında ki aynaya bakarsanız aynı eleman geçip geçip duruyor komedi valla ya :)

yiğidi öldür ama hakkını ver. :) Tamam cheating de abartı, sahtekarlık da cabası ama 70 kilo ile abartı cheating ile de olsa 3 tekrar kolay iş değil.

3 tekrar yaptığı hareket kaydını birbiri ardına ekleyerek 2:10 luk video oluşturmasıda ayrı bir mevzu.

Farketmedim değil hani ben aslında ağırlıkların boş boru v.s sandım dedim birazdan düşecekelr v.s..:)

70 kg olduğundan şüpheciyim ama gerçekten öyleyse,iyi kaldırıyor

Böyle kaldırışa karşıyım :) yarı kilosunu kaldırırm 4 tekrar yaparım ama nizami yaparım ;)

Farketmedim değil hani ben aslında ağırlıkların boş boru v.s sandım dedim birazdan düşecekelr v.s..:)

Böyle kaldırışa karşıyım :) yarı kilosunu kaldırırm 4 tekrar yaparım ama nizami yaparım ;)

evet kesinlikle,fakat sonuçta nizami olmasada o ağırlığı kaldırmak belli güç istiyor.eğer gerçek 70 kg ise,güçlüymüş

Nizamı olmadıgı zaten apaçık ortada, videodaki kişi zaten max. 75 kılodur diye dusunuyorum

75 kg birinin 70 kg barbell curl yapmasıda bana imkansız gibi gelıyor. bence 70 lbs'dir o

Bir kere yaptığı hiç sağlıklı değil. Sakatlığa davet çıkarmış. O ağırlıklar 10 kg değil. Belki lbs cinsinden bile olabilir. Sonuçta internet ortamı. Ayrıca biceps dışında neredeyse tüm vücudu çalıştırmış diyeceğim, biraz ağır kaçacak

Ben 35-40 kg arası çalışıyorum barbell curlu normalde, 60 kg ile sırt çalışırken bi curl deneyeyim dedim aynen bu şekilde kaldırdım 7-8 gidiyor,siz de deneseniz bu şekilde çoğunuz 60-70 kg ile bu değişik tarzında çalışırsınız, videoda kolun kıvrımına bakarsanız bicepsin çok az kullanıldığını görürsünüz, beliyle savurduğunda o ivmeyle yukarı kalkıyor zaten bar.

Yani 70 kg sizi yanıltmasın, adam güçlü falan değil, spor da yapmıyor, tam anlamıyla bir demir hammalı.

Son düzenleme:
Back
Yukarı