Neshter
Üye
Meraba arkadaşlar yaklaşık 5ay önce spor salonuna gidiyordum okul falan derken bırakmak zorunda kalmıştım salonda ara ara body yapıyordum ama o zaman body için gitmiştim bu forumdaki arkadaşlar kilolusun sen ilk once kilo ver dediydiniz neyse benim anlamadığım şey body yapacak arkadaşlara kilo aldırıyorsunuz ama bana niye verdiriyorsunuz
bb sporu en iyi yağ yakma sporudur o zaman bana niye bb'de yağ yaktırmıyorsunuzda can sıkıcı cardioya yönlendiriyorsunuz? Endomorf tipli bir insanım şuan 170 boy 86 kilom var Kendimce bir diyet hazırladım.
Şekeri Tuzu Karbonhidratı Kestim Yeteri kadar Zeytin yağı Kullanıyorum
Kahvaltı
1 adet yumurta.
Göz kararı lor peyniri.
Domates Salatalık.
ÖĞLEN
Protein İçerikli yemek
Mevsim salatası
Akşam
Protein içerikli yemek
Mevsim salatası
Çalışma programı
Flexor Hocamzın verdiği yeni başlayanlar için program bunu uygulayacagım ilk 3 ay ve dinlenme gunleri 1 saat cardio yapacagım
Protein içereikli yiyecek dediğimde ton balıgı K. et b. et balık koli koli yumurta falan değil yanlış anlamayın Juy cutler Ronie Coleman falan gibi olmak istemiyorum defin vucutta olmak istemiyorum ara yolu bulmak istiyorum zaten o saydıklarımı yazsam yağ yakamam benim sorunum yağları yakmak ama yakarkende giden kasları seviyesini en az orana düşürmek bunu protein agırlıklı beslenme programıyla halletmek istiyorum. İşte bir İronide burada devreye giriyor bu protein ağırlıklı beslenmeyle body çalışarak yag yakıyoruz ve kaslarımız hacimleniyor ama nasıl oluyorsa zayıflarken aynı zamanda bb yaparken kas kutlesi gidiyor nasıl oluyor bu iş okudugum edindiğim bilgiye göre ben bunu anladım uzun oldu programım hakkında düşüncelerinizi ve eklmek istediklerinizi çekinmeden söyleybilirsiniz teşşkkürler

Şekeri Tuzu Karbonhidratı Kestim Yeteri kadar Zeytin yağı Kullanıyorum
Kahvaltı
1 adet yumurta.
Göz kararı lor peyniri.
Domates Salatalık.
ÖĞLEN
Protein İçerikli yemek
Mevsim salatası
Akşam
Protein içerikli yemek
Mevsim salatası
Çalışma programı
Flexor Hocamzın verdiği yeni başlayanlar için program bunu uygulayacagım ilk 3 ay ve dinlenme gunleri 1 saat cardio yapacagım
Protein içereikli yiyecek dediğimde ton balıgı K. et b. et balık koli koli yumurta falan değil yanlış anlamayın Juy cutler Ronie Coleman falan gibi olmak istemiyorum defin vucutta olmak istemiyorum ara yolu bulmak istiyorum zaten o saydıklarımı yazsam yağ yakamam benim sorunum yağları yakmak ama yakarkende giden kasları seviyesini en az orana düşürmek bunu protein agırlıklı beslenme programıyla halletmek istiyorum. İşte bir İronide burada devreye giriyor bu protein ağırlıklı beslenmeyle body çalışarak yag yakıyoruz ve kaslarımız hacimleniyor ama nasıl oluyorsa zayıflarken aynı zamanda bb yaparken kas kutlesi gidiyor nasıl oluyor bu iş okudugum edindiğim bilgiye göre ben bunu anladım uzun oldu programım hakkında düşüncelerinizi ve eklmek istediklerinizi çekinmeden söyleybilirsiniz teşşkkürler