Vg'de 6. ayımdayım program önerisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raijin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Raijin

Üye
selamun aleykum. vg'de 6. ayıma girdim gittiğim spor salonu merdiven altı spor salonu yani hocası dandik bir spor salonu. dediği hiçbir şeye güvenmiyorum (her gün pizza yiyen birinin nesine güveniceksem)

şimdi zor kilo alan bir vücuda sahibim body'den onceki gecmişimde de hep zayıftım zaten. 16-21 yaş arası kötü huylarım oldu 52 kiloydum bu yaşlar arasında. şimdi şükür hiçbişeyim yok. 6 ay oldu bodye başlayalı başlangıc kilom 63 du su an 72 kiloyum iyi hacımlendım ama vucudumun diğer bolgelerine göre kollarım (36cm,soguk) kaldı. bir kaç araştırma yaptıgımda önerilen antreman programları büyük kaslara hitap eden antremanlardı benm gibi 6. ayında olanlar için. (squat bench dips deadlift falan) sizler ne önerebilirsiniz acaba bana antreman programı için ? ( bu arada 6 ay hep kendim yaptım gittiğim spor salonundaki hocaların bi şeyden cakmadıgını anlayınca böyle daha uygun geldi deneme yanılma yöntemi) 4 aydır haftada 5 gün 1er saat olmak üzere düzenli olarak gidiyorum. spordaki ilk 2 ayım evde 2 adet dumbell ve bir adet z bar ile sadece göğüs biceps triceps calısmakla geçti- beslenmem tırttı 2 günde bir 5 tane bira içiyordum varın siz hesap edin yani) şu son 4 aydır sağlam çalışıyorum ve almam gereken 120 gram proteini (son 4 aydır) alıyorum ama işte dedigim gibi kollar geri kaldı. önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum :(

güç editi : tek seferde 15 barfiks (nizami) 70kg squat 3x8 50 kilo deadlift 3x8 45kg bench 3x8 dumbell shoulder press 3x8 40kg

Son düzenleme:
Back
Yukarı