Evet abilerim kardeşlerim
Ben 16 yaşında kıllı 174 boylarında 52 kg genç bir kardeşinizim. Acayip zayıfım bildiğiniz küçücük bileklerim falan var üflesniz uçarım yani o derece
giyecek beden bulamıyorum bazen small falan bile büyük oluyo bu yüzden özgüven eksikliği bile hissediyorum düşünün
Bu yüzden kötü bir görünüm oluyor bende karar verdim bunu değiştiricem çünkü bu benim elimde bunun farkındayım. İlk işim Vg ye başlamak olacak kilo almak istiyorum ama öyle yağ olarak değil o yüzden VG ye başlamak istiyorum.. Salona başlayacağım ne gibi şeylere dikkat etmem gerek eminimki benim gibi bir sürü kişi çıkıyodur bunları soran kaçan 1 ay body yapıp bırakan ama ben bunu gerçekten istiyorum aşırı bişey istemiyorum sadece bu çelimsizlikten kurtulmak istiyorum. İştahım çok az ve çok yemek seçiyorum buda en büyük sorunlarımdan. Sigara alkol kullanmıyorum kullanmamda. Salonda yapmam için hareket,beslenme programı,özgüvenim için tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar....

Ben 16 yaşında kıllı 174 boylarında 52 kg genç bir kardeşinizim. Acayip zayıfım bildiğiniz küçücük bileklerim falan var üflesniz uçarım yani o derece