Verimsiz kol antremani

Leopara

Üye
Kol antremaninda 3 hareket yapiyorum barbel curl dumbell curl hammer curl hepsi 4 set 12-10-10-8 seklinde yapiyorum agirlgi maksimum tut diyolar agirlik olunca nizami olmuyo nizami yapmaya calisirsam agir olmuyo.Gögus antremanindan ciktiktan 4 gun sonra bile antremani hissediyorum omuz antremaninda yaparken aci var sirt arka kol ve kol antremanindan sonra acı yok.Fikirleriniz onemli...

Verim aldığım kol antremanimi söylüyorum(3 ayda 32 den 36 oldu(soguk))
Oncelikle 1 2 bilek hareketiyle bilegimi ısındırıyorum. Hemen ardından 4 set 12 10 9 8 şeklinde bi z bar yapıyorum
Hemen ardindan 12 10 10 8 şeklinde machine biseps yapiyorum daha sonra 12 12 10 10 şeklinde konsantrasyon yapıyorum daha sonra dambil curl yapıyorum 12 12 12 10 şeklinde ve her hangi bi şekilde takviye kullanmıyorum

ben genelde kol antrenmanında ağlayacak duruma gelirim,10. tekrarda dumbell'i çeviremiyorum resmen o kadar acıyor ki.Antrenmanda acı çekmek çok zevkli birşey ama off gün kolum pek ağrımaz sadece tricep's günleri kolum ağrır :D

ben genelde kol antrenmanında ağlayacak duruma gelirim,10. tekrarda dumbell'i çeviremiyorum resmen o kadar acıyor ki.Antrenmanda acı çekmek çok zevkli birşey ama off gün kolum pek ağrımaz sadece tricep's günleri kolum ağrır :D
Valla tricepsede raziyim :) bi gogusum aciyor oda cok guzel aciyo :)
Sol kolum saga gore cok gucsuz sol geri kalmasin diye ayni yapiyorum sagi acitmiyo soldada pek farkettigini soyliyemem

4. set için drop set uygula. Drop set ekstra pump hissi veriyor. max 15 kaldırıyorsun diyelim. son set için 17.5 ile başla 5 tekrar . bitince dinlenmeden 15 ile 7 tekrar .ardından 12.5 ile 7 tekrar . hemen ardından 10 ile 5 tekrar . Bunu bu sekilde uygula . su sisesini kaldıramassın :D o derece ağrıtıyor kolu .

Back
Yukarı