Verilmek istenen 7 kilo ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar şuan boyum 180 82 kiloyum cok fazla bi kilom yok ama 75 e düşmek istiyorum bacaklarım yağdan birbirine çarpmaya başladı ..

günlük 15oo kalorilik bi diyet uygulayacağım yanında zayıflatıcı ürün kullanmak istiyorum.. kas kaybetmek sorun değil zayıflayımda o bana yeter

para sıkıntım yok ürün alma konusunda fakat spor yapmayacağım

Sporsuz diyetle beraber ek olarak cla kullanmayı düşünüyorum ?

görüşleriniz nelerdir ne önerirsiniz ? cla kullanan varmı ? veya baska bir ürün tavsiye edecek olan varmı ?

Aynı değerlere sahibiz hemen hemen...ancak sana peşinen söyliyeyim..bahsettiğin ürünler egzersiz (cardio) olmadan bir işe yaramazlar...para sıkıntın olmayabilir..ama buna verecğein parayı çöpe atarsın..madem spora gitmeyeceksin..diyet+yağ yakıcı yerine sadece diyet yap derim...ama acele etme..zamanla oalcak malesef...sen zaten bunları biliyorsundur yinede yazmak istedim ;)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı