Verilen 30 KİLO Önce - Sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jesus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jesus

Üye
Son düzenleme:
Tebrik ediyorum aslında birbirimize benziyoruz bende 105 kilodan 70 kiloya düşdüm 35 kilo filan ancak sarkıklar oldu sendede aynı sorunlar olustumu şimdi body yapıorum 2. aydayım azmin süper

Tebrik ediyorum aslında birbirimize benziyoruz bende 105 kilodan 70 kiloya düşdüm 35 kilo filan ancak sarkıklar oldu sendede aynı sorunlar olustumu şimdi body yapıorum 2. aydayım azmin süper

Evet dostum sarkıklıklar her insanda oluyor zayıfladıkdan sonra onları toparlamak ise karın hareketlerine kalıyor bende sırf karının alt bölgesinde biraz kaldı azda çatlak var gerisi boş yorumun için teşekkür ederim

Gerçekten oldukça fazla bir değişim var. 30 kg az değil tebrik ederim ;) eylülde daha da iyi fotoğraflarını bekliyor olucam :D iyi çalışmalar dostum

Gerçekten oldukça fazla bir değişim var. 30 kg az değil tebrik ederim ;) eylülde daha da iyi fotoğraflarını bekliyor olucam :D iyi çalışmalar dostum

teşekkur ederım canım kardeşim motiven için bugünde doğum günüm insan bi mutlu oluyor

bir insanı en güçlü kılan şey inanç.sen bu durumu yaşamışsın tebrik ederim daha iyisinide başaracağından eminim.

Yorum yapan dostlara teşekkürü borç bilirim

sarkmalar olmadımı ? zayıfladıktan sonra ?

evet murat sarkmalar meydana geldi ama 2 ayda yarısını toparladım diyebilirim yavaş yavaş sert oluyor kollarda vardı taş kesildi resmen şimdiyse sıra karında çoğu insan zayıfladıktan sonra sarkıyor

harika :) tebrik ederim bende 110 dum 1.5 haftada 102 ye düştüm şimdi aynı şekil devam ediyorum sanırım sabır çok önemli tekrar tebrikler

tebrik ederim 30 kilo az değil çok emek vermişsin aynı başarıyı kas yapmada da göstermen dileğimle

kardes gögus bolgesınde sarkma oldumu çokk?

olmazmı kardeşim en çok orda oldu karından çok orda oldu jinekomasti gibiydi bayan göğüsü gıbıydı toparladım göğüs sıkıştırma hareketleriyle özellikle alt göğüs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı