ventolin kürü

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
Hatlarımı belirginleştirmek ve enerjimi arttırmak adına ventolin(4mg),aspirin(0.5g) ve nature's supreme caffeine tablet(200mg) kullanmayı düşünüyorum.
Bu supllementlere ek olarak glutamin,bcaa,arjinin,whey protein,glucosamine,omega 3 ve milk thistle(deve dikeni) kullanıyorum.
Sizden ricam bu kür hakkında düşünceleriniz neler önerebilceğiniz daha yararlı ilaçlar varmı birde saydığım bu ilaçları antreman öncesi sonrası olarak kullanımını ve ventolin için nasıl bir piramit kullanım programı uygulamam gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim.
Şimdiden tüm body forumtr ailesine teşekkür ederim :)

Bugün ben de ventoline başlıyorum. Ben de yaşadıklarımı paylaşırım destek oluruz birbirimize.

Dozu piramit şeklinde arttırmayı düşünüyorum. İlk hafta 4mg 1 tablet. İkinci hafta 1,5 tablet gibi gibi.

Ventolin dediğin astım tedavisinde kullanılan mavi şey mi? İşe yarıyorsa ben de deneyeyim. Evde var bir sürü. Eşim astım hastası ve bu ilacı kullanıyor, benim kadar sağlam bir vücuda sahip.

salbutamol(ventolin) staj yaparken 10 hastadan 5 ine bu ilacı takardık selam verip girene ya dil altı verilir ya ventolin ya da diclorone muscoril :) hey gidi öğrencilik yıllarım.
Ventolini biz solunum güçlüğü çeken hastalara uyguluyorduk üstad siz ne için kullanacaksınız anlamadım kaş yapayım derken göz çıkarmayın

salbutamol(ventolin) staj yaparken 10 hastadan 5 ine bu ilacı takardık selam verip girene ya dil altı verilir ya ventolin ya da diclorone muscoril :) hey gidi öğrencilik yıllarım.
Ventolini biz solunum güçlüğü çeken hastalara uyguluyorduk üstad siz ne için kullanacaksınız anlamadım kaş yapayım derken göz çıkarmayın
Meslektaşız sanırım doktor abi :)
İlacın güç ve termojenik etkisi var. Kullananlar güçte ciddi bir artış olduğunu savunuyor. Kontrollü kullanımla denemek istiyorum.

Back
Yukarı