ve sonunda optimum ürünleri elime geçti

Daha önce de forma başlık açmıştım ''optimum serious mass kullanan var mı?'' diye sanırım bu ürünü kullanmış birisi yok bu formda.
Dün elime geçti günlük değeri 50 gr protein ve 1250 kalori oldukça iyi olduğunu düşündüm ve araştırmalarım sonucu aldım. aynı zamanda optimum cratine ve glutamine de aldım birlikte :)
gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

ehh Hayirli ugurlu olsun :)

Daha önce yanlis baslik altinda sorularini sormustun.
Tad vs fikirlerini simdiden yazabilirsin.

hayırlı uğurlu olsun.darısı bize inşallah.bizde bir bulabilsek :D

fiyatlar

Ya arkadaşlar ben internetten araştırıyorum sürekli bu optimum cok öneriliyor fakat fiyatlara bakınca ne kadar daha ucuza satildigini gorunce bu optimumun kafayı yedim ya... Ben burda hardline a 650 grama 45 milyon veriyorum orda 2 katı miktar yarı fiyat yaw bu nassıl iştir?

güzel bir ürün oldugunu söleyebilirim.mass ürünlerinin kilo aldırıcı özelligi bilinen birsey.kilo alıyorsun ayrıca yaglanmıyorsun.optimum ürünleri harikadır özellikle protein tozlarında ve aminolarda
:D walla bir arkadasımda bunun abb sini deniyor.bu aralar abb(american body building ve nutrition ürünlerinden olusan bir satıs noktası bulduk ne arasak hepsi 100-120 ytl arası biraz pahalı ama genede denemek lazım :D

ya arkadaşlar bu optimum amino asit hakında bilgisi olan kulanan varmı acaba optimum amino asit 2222 mg diyor nasıl bişey etkileri nasıl kensisi nasıl merak etim:???????????????????????????????????????????

spormen dedi:
ya arkadaşlar bu optimum amino asit hakında bilgisi olan kulanan varmı acaba optimum amino asit 2222 mg diyor nasıl bişey etkileri nasıl kensisi nasıl merak etim:???????????????????????????????????????????

daffy sana arama yapmani soylemisti :!:

arkadaslar bende bu serious mass ı almayı ıstıyorum. kullanan arkadasların aldıgı sonuclar hakkında bıraz bıze bahsetseler bızde fikir sahıbı olmus olurduk. herkes urune guzel dıyor ama kullanıpta sonuclarını buraya yazan bır kısı goremedım daha.

Optimum demişken ben de bu arada Optimum nutrition creatine powder aldım.İlk beş gün yüklemeyi yaptıktan sonra entraman günlerinde 5 gr off günlerde ise 3 gr kullanmayı planlıyorum.Entramandan 90 dakika önce creatin yüklemesi yaptıktan sonra entramana 30 dakika kalada optimum nutrition whey proteini almayı planlıyorum.off günlerdeki creatini ise günün herhangi bir saatinde almayı planlıyorum yemekten 60-90 dakika sonra.

arkadaşım tadından haberler bekliyoruz eline geçti mağdem bitmiş olması lazım :)

2,5 sene geçmiş ilk mesajdan itibaren..insaf!

dikkat etmedim vallahi :):) bu ürünün tadını merak ediyorum bir kaç kişi yazmış birşeylerde gainer bölümünde ama bir keredaha emin olmak için sorim dedim :)

optımum çileklinin tadı bence pek hoş değil.ben tad olarak zaten optımumun hiçbir ürününü beğenmiyorum.serıus mass ise suda çözünmesi ilede ayrı bir vukuat.balçık gibi kaşığa yapışıyor.fayda olarak ise bana göre etkisi diğer kullandığım gaıner tiplerine göre daha etkili.ben yoğurt içine karıştırıp yiyorum.

Back
Yukarı