varmısın yokmusun Tony'nin yarışma videosu

bende yarismaya hazirlanirken gunde 30 yumurta beyazı yiyordum.. inanılmayacak birsey yok.. 40-50 tane yumurta beyazı yiyebilen adamlar var gunde.. Zaten bir porsiyonda 10 tane yumurta beyazı rahat yeniyor.. teflonda yagsız ve tuzsuz pişirirsen..

haşlamada olur ama 10 tane yumurta beyazını yanında hiçbirşey olmadan yemek biraz zor oluyor tavada (yag koymadan) yaparsan yemesi daha kolay oluyor 10 yumurta beyazını..

Arkadaşlar bu arada acun un boyunu bilen var mı acaba.Her ne kadar tony eskisine göre oldukça ufalmış olsada onun yanında oldukça yapılı duruyordu.Tony e gelirsek yaptıgı hareketler bize göre hele hele vg yapan yapmış birine asla yakıştıramayacagımız hareketlerdi.Ama sonuç olarak onun kültürü farklı ve show dünyası böyle kişilere prim veriyor.

Acunun boyu 1.83 .Kendisi söyledi.

tony günde iki defa sabah akşam çalışıyorum dedi ama benim bildiğim haftada bir bölgeyi iki defa çalıştırmak bu nasıl oluyor ayrı bölgeleri çalıştırsa bile çok fazla olmuyormu haftalık dağılım

tony günde iki defa sabah akşam çalışıyorum dedi ama benim bildiğim haftada bir bölgeyi iki defa çalıştırmak bu nasıl oluyor ayrı bölgeleri çalıştırsa bile çok fazla olmuyormu haftalık dağılım

o definisyon zamanı sabah akşam çalışıyor. yani sabah cardio akşam ağırlık gibi vs. yoksa bu vücut ister arnold olsun ister sokakdan geçen bir adam vücudun belirli bir dinlenme süreci var.

arkadaşlar 30 kasım da varmısın yokmusun da yarışan tony nin yarışma videosu işde.gerçekden büyük başarı elde etmiş, söylediğine göre arnoldla, van damme la çalışmış... tv de yapdığımız spordan bahsedilince insan da bi hoş oluyo:D işde o video

http://www.dizibizdeizlenir.com/var-misin-yok-musun-30-kasim-tony-kisim-4 yaklaşık bi 1 dakika sonra geçiyo yarışma videosuna paylaşayım istedim.
saol ama sayfa açılmıyor:S
başka adres var mı?

Biraz yoğunlaşmak lazım karakter analizi için. İlk izleyene elbet uçuk ve yılışık geliyor. Yalnız bir süre sonra bu adamın normal halinin bu olduğunu anlamaya başlarsınız. Yani studyoya, seyircilere oynamıyor. Orjinali bu; karakteri bu. Ben sevdim. Eğlenceli ve samimi insanları sever, çabuk samimi olurum.

Thank you my friend!!! :Dbench_O

Thank you my friend!!! :Dbench_O
hoş geldin foruma!!

:Dhocam sende hala o yarışmaının videosu var mı bir tvde görmüştüm o videoyu. şöyle 2-3 dakika:D bir yere upload edermisin
(birde moderotorler başka dilde yazılmasını hoş karşılamaya bilirler)

en yakın zamanda videoLARINI upload edeceğim ...

iyi güzel de gerçekten tony olduğu ne malum ki nasıl anlıcaz :D

Jarhead bilir... Ayrica videolari gormek istiyosan bana facebook'tan msj at Tony Tezer Tezulastiran ben sizleri eklerim....nede olsa meslektasiz bench_O a32

Bakalım dedıgını yapıp mesaj attım forumu belırterek, kendısı ıse ekler tabıkı..

Bu arada faceden bır yarısma vıdeosunu ızledım gercekten oldukca ıyıymıs.. ;)

vvayy hakkatten kral vücudu varmış.

bence o yarışmadaki en samimi kişiydi tony.

furkanı diğerlerini filan düşününce, kendini kasmadan olduğu gibi davranan tek kişiydi, ondan dolayı hiç yapmacık gelmedi bana. size niye geldi anlamadım :)

Back
Yukarı