V-pills işe yarar mı ? yada baska bıldiginız kesın sonuclu yontemler varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan verseca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar unutmayın ki izlediğiniz her film,dizi vs. yaratılmış gerçeklerdir.gerçek hayat hiç bir zaman filmlerdeki gibi olmaz.Nasılki her ilişkiye girdiğiniz kız filmlerdeki gibi değilse (ya da kızlar için de erkekler) bu tür şeyleri dert emeye değmez.ne yapaım yani tutup da siyahilerle mi yarışalım.herkes eğer çok rahatsız edic bir durum yoksa elindekinin normal olduğunu bilmelidir.

merhaba arkadaşım bu konularla bende oldukça ilgiliyim bende bu konular ile ilgili çok araştırma yaptım ama sana şunu söyleyeyim eğer gelişim yaşını tamamlamış isen kesinlikle ama kesinlikle hiç bir ilaç, vakum pompa, yok şu ot yok bu yiyecek daha fazla büyümesine fayda sağlamıyor birde arkadaşım şu ağırlık bağlama konusu bana pek de mantıklı gelmedi ameliyat konusuna gelince evet bunu bende duymuştum penis kökündeki penisi tutan kaslardan bağzılarını keserek penisin vucut içinde kalan kımını biraz daha dışarıya çıkarma mantığına dayalı bir işlem ama ne kadar fayda sağlayabiliyor bilemiyorum ayrıca şunu da söylemeden geçemeyeceğim elbette boyutlar önemlidir ama bence işin önemli yanı karşımızdaki insanı iyi tanıyabilmek

Arkadaslar bisi soyleyeyim aklımdayken. Penisimle alakalı bı sorunum yok hatta normalın ustunde bıle ama daha fazlasıni istiyorum doyumsuz ınsanoglu ıste... aynı vucut gelıstırme gıbı... 40 cm olur 45 ıstersın bicepsleri.

Bırde V-pills i kullanarakmı bunları soyledınız kullanmadanmı ? ve baska degısık stroid tarzı seyler falan yokmu bu is icin bildiginiz? Son olarak Penise agırlık baglanması olayını yapacagım yer yok ev kalabalık :D Ama inan denerdım ımkanım olsaydı.
Kesin dediign gibi normalin uzerindedir:D:D:D:
Hc gulecegim yoktu:D

• Like
Reactions: Azi
hapı mapı boşver kendine penis enlarger pomp al haptan daha iyi faydasını görürüsün ama alıncada fazla zorlamadan kullan

Verseca, her alanda ne kadar yeterli olduğundan bahsediyor, lakin takıntı yaptım; büyütmeliyim diyorsun. Senin sorununu cerrah değil, psikiyatrist çözer.
Haddinden fazla yeterliymişsin. Her alanda standartın üzerindeymişsin. E... Nedir bu doyumsuzluk?

Sorunun cevabına gelince: Penis egzersizleri var. Penisi esnetmek için. Çok olmasa da 1-2 cm etki yapacağını düşünüyorum. Forumda kür yapan birkaç arkadaş da testesterona eşdeğer olarak 1-2 cm büyüdüğünden bahsederdi. Başlık hatırlamıyorum. Sen zaten kür yapmışsın. Sende etki yapmadı mı? Yoksa yaptı da yine doyumsuzluk huyun mu nüksetti?

arkadaşlar kür yapmak nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz rica etsem bilgisizliğimi ve cehaletimi mazur görünüz lütfen.

arkadaşım ben bizzat kullanmış birisi olarak v pills i kesinlikle tavsiye etmiyorum yorumların hepsi yalan,siparişi verdiğimde bir kutu olarak verdim kredi kartının ekstrasına bir baktım 3 kutu parası kesilmiş,arkasından kargo geldi 3 kutu hemen aradım siparişi iptal etmek istediğimi söyledim yamlışlık olmuş felan fıstık salladılar durdular onuda bırak neyse sineye çektik bi işe yarar belki dedim ama 3 kutunun tamamını düzenli biş şekilde ve aksatmadan kullandım sonuçmu bana giren yüzküsür tl oldu kesinlikle paranı kaptırma yalan dolan satıcılarıda adi para tuzağı

bende bıktım her sitede şu ilacın reklamını görmekten..işin ilginç yani kimse memnun değilmiş ama bakanlık onaylı bi ilaç:D

Verseca, her alanda ne kadar yeterli olduğundan bahsediyor, lakin takıntı yaptım; büyütmeliyim diyorsun. Senin sorununu cerrah değil, psikiyatrist çözer.
Haddinden fazla yeterliymişsin. Her alanda standartın üzerindeymişsin. E... Nedir bu doyumsuzluk?

Sorunun cevabına gelince: Penis egzersizleri var. Penisi esnetmek için. Çok olmasa da 1-2 cm etki yapacağını düşünüyorum. Forumda kür yapan birkaç arkadaş da testesterona eşdeğer olarak 1-2 cm büyüdüğünden bahsederdi. Başlık hatırlamıyorum. Sen zaten kür yapmışsın. Sende etki yapmadı mı? Yoksa yaptı da yine doyumsuzluk huyun mu nüksetti?

haklısın ama ben her alanda yeterlıyım demedım. sadece forumdakılerın cogundan ıyıdır dedım vucudum. sonucta kac kısı kur yapıyorkı yada busuru suplement kullanıyor. cok yakısıklıyımda demedım estetık yaptırmıs olsamda. ama doyumsuzluga gelınce fazlasıyla dogru soyledın.

kurden sonra ve once hic bakmadım. aklıma bıle gelmedı. kur yaptıgım zamanlar boyle bır derdım yoktu. kurden sonra vucudum gelıstı bıraz daha ve boyle bı takıntı basladı. bu ameliyatın fıyatı hakkında ve nerede oldugu hakkında bılgısı olan varmıydı acaba ?

:) Bu da jelqing aletiymiş.

2je8ihg.jpg

arkadaşlar bu alet nasıl kullanılıyor ben anlayamadım alet derken şu yukarıda resmi olan alet den söz ediyorum yanlış anlaşılmasın diğerinin nasıl kullanıldığını biliyorum :lol:

hahahahahahahahaha çok güldüm alete ağırlık bağlayarak ağırlığı yere bırakıp aletin boyumu büyüyecek hahahaha zaten küçücük bir şey var onuda ağırlığı yukardan bıraktınmı koptu gitti hiç bir şey kalmadı :D:D:D arkadaşlar sakın denemeyin öyle saçma sapan şeyler sonu çok acı bitebilir :D:D:D
bende v pill ve benzeri şeyleri her gün face bookda görüyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor bence böyle şeyleri denemeye gerçekten gerek yok zaten boyutu iyi demişsiniz bence daha fazla kurcalamayın derim performansdan şikayetci iseniz onuda bir kas olarak düşünün çalıştıkca performansı artacaktır :D:D

Normalse ve hatta normalden büyükse ne tavsiyede bulunabilinir? İyi bir klinik psikologu önermekten başka çare yok gibi...
Ayrıca büyük penis ya da mega penis sonradan kazanıldığında penis biraz daha aşağıya bakacağından cinsel performansta düşme yaşanacaktır.

Back
Yukarı