Pink Zeppelin
Üye
alacağın kilo miktarına göre değişir ama sporcu kadın 100 kiloluk gülle atıcısı bile olsa çoğunlukla meme ölçüsü küçük kalıyor.
kilo almaya çalışıyorsan antrenmanlarda kardiyo yerine hafif ağırlıklarla çalışmaya yönelebilirsin squat gibi hareketler mesela.Herhangi bir kilo verme yağ yakma durumum yok aksine zaten almaya çalışıyorum buna rağmen yine de aynı durumla mı karşılaşacağım?
Kardiyo yapmamaya çalışıyorum squat, deadlift yapıyorum onun dışında kol sırt göğüs hareketleri yapıyorum. Kilo almaya başladım toparlanma da oluyor yavaş yavaş ama sanki üst beden eriyor gibi geliyor buna göğüs hareketleri mi sebep oluyor yoksa tüm egzersiz mi?kilo almaya çalışıyorsan antrenmanlarda kardiyo yerine hafif ağırlıklarla çalışmaya yönelebilirsin squat gibi hareketler mesela.
bence erime değil sıkılaşmaya başaldığın için öyle geliyordur sana göğüs çalışmayı bırakırsanız bu sorundan kurtulursunuzKardiyo yapmamaya çalışıyorum squat, deadlift yapıyorum onun dışında kol sırt göğüs hareketleri yapıyorum. Kilo almaya başladım toparlanma da oluyor yavaş yavaş ama sanki üst beden eriyor gibi geliyor buna göğüs hareketleri mi sebep oluyor yoksa tüm egzersiz mi?