Vücut Yağ Oranını Düşürmek İçin Neler Yapılmalı?

16 yaşındayım. 167cm boy 58 kilo var.Zayıflıyorum fakat yağlarımda pek azalma olmuyor.Spor'a gitmeye vaktim de olmuyor. Evde yapabileceğim egzersizler ve yağ yakımını hızlandıran yiyeceklerden bahsedermisiniz?

Birde L-carnitine kullanmayı düşündüm fakat 18-65 yaş arası kullanımı uygunmuş.
Bu konularda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Herkese kolay gelsin..

DeathOfTheAngel

16 yaşındasın,daha bu yaşta hazıra alışırsan olmaz,elinin altında internet gibi bu forum gibi bir nimet varken böyle başlık açıp beklemenin bir anlamı yok,yazdıklarını direk google a yazsaydın çoktan cevapları bulmuştun bile

yağ yakımı için protein ağırlıklı beslenip cardio yapmalısın yağlı yiyeceklerden olabildiğince uzak durmalısın.Ayrıca ağırlık antremanlarını yaparsan istediğini elde edersin.

Başlık açıp beklediğim yok.Sürekli forum sayfalarını geziyorum.Amacım birçok kişiden değişik fikirler edinmek.

"eleroniel" cevabın için teşekkürler.

Bu l-carnitine sakız tabletleri oluyormuş galiba.Bunların bana zararı olur mu?Herhangi bir sağlık problemim yok.

Başlık açıp beklediğim yok.Sürekli forum sayfalarını geziyorum.Amacım birçok kişiden değişik fikirler edinmek.

"eleroniel" cevabın için teşekkürler.

Bu l-carnitine sakız tabletleri oluyormuş galiba.Bunların bana zararı olur mu?Herhangi bir sağlık problemim yok.

bence l karnitin çok gerekli değil yani yağ oranını %10 dan aşağı indirmeye çalışmıyorsan düzenli cardio ve beslenme yeterli yerinde olsam l karnitine vereceğim paraya güzel bir bar seti alırdım evde çalışmak için :p

Yağsız vücut ağırlığım 48 galiba.Fakat karın bölgesini düzleştirmek istiyorum.Biraz daha yağ yakmama ihtiyacım var sanırım.Alt karın bölgem çıkıntı gibi :(

Yağsız vücut ağırlığım 48 galiba.Fakat karın bölgesini düzleştirmek istiyorum.Biraz daha yağ yakmama ihtiyacım var sanırım.Alt karın bölgem çıkıntı gibi :(

dediğim gibi alt karın egzersizleri(forumda mevcut)+cardio+protein ağırlıklı beslenme=İstediğiniz şekilde bir vücut supplementlerden mucize beklerseniz hüsrana uğrayabilirsiniz.

Back
Yukarı