Vücut Yağ oranı

hukukcu

Üye
Arkadaşlar merhaba, vücut yağ oranını doğru hesaplayan bir site önerebilir misiniz? İncecik insanım hangi siteye girsem obez çıkıyorum kafayı yicem :D

Bunu gidip doğrudan sağlık kuruluşlarında yapman daha iyi olur.
Ben de internette obez çıkıyordum, zayıflamak için doktora gittiğimde , ölçülen yağ oranım normal standartlarda çıktı.

en temizi diyetisyene gitmek.sitelere guven olmaz bende sitelerde hesaplardım %22 çıkardı diyetisyene gittim %16,5 çıktı.

Spor salonlarinda da oluyor onu ölçen alet esasında ama gittiğim spor salonunu kapattılar :D sanırım dediğiniz gibi diyetisyene gitmek mantıklı

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor salonlarinda da oluyor onu ölçen alet esasında ama gittiğim spor salonunu kapattılar :D sanırım dediğiniz gibi diyetisyene gitmek mantıklı

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en mantıklısı diyetisyen vucut analizi yaptıracam deyıp 50 tl vermiştim.birde bölgesel olarak yağ kas oranını detaylı olarak göstermesi sonradan tekrar yaptırınca kıyaslama yapma adına guzel oluyor.

Siteden yağ ölçümü alınamaz. İki kişi arasında boy ve kilo aynı olup yağ oranında uçurum oluşabilir. Benim yağ oranım %4-5 aralığında. İnternete göre %25. Bu gerçek olsaydı sixpacklerim görünmezdi. Tamamen saçmalık :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı