Vücut Tipimi Bulamadım.

darius98

Üye
Arkadaşlar şimdi ben vücut tipimi bulamadım bana ektomorf gibi geliyor ama kiloluyum ama endomorf olmamda zor çünkü kalıplı değilim yada kalın bir kemik yapısına sahip değilim. Ama gücümde yerindedir. Sizce ben hangi vücut tipindenim. Boy:1,72 kilo:90

Vücut tipin yok.

Ha vücut tipin olsa ne olacak o da ayrı mevzu.

Sen şuan sadece sağlıklı değilsin, önce sağlıklı bir kiloya ve yağ oranına in, sonra vücut tipini düşünürsün. Kolay gelsin şimdiden.

vücut tipini öğrenince ne değişecek merak ediyorum. zaten vücut tipi olayı yok.

İlk defa seninle ayrı bir görüşe sahip çıktım. :)
Ha belki vücut tipi yoktur da gerçekten biz öyle tanımlıyoruz. Şimdi ben ektomorf'um demek yerine kendinden bahsederken ince yapılı ince kemikli biriyim demek daha saçma geliyor bana :)
Her ne kadar araştırıldığında olmadığı tespit edilse de kendimizi tanımlama da bize yardımcı bir şey olarak görüyorum :)

İlk defa seninle ayrı bir görüşe sahip çıktım. :)
Ha belki vücut tipi yoktur da gerçekten biz öyle tanımlıyoruz. Şimdi ben ektomorf'um demek yerine kendinden bahsederken ince yapılı ince kemikli biriyim demek daha saçma geliyor bana :)
Her ne kadar araştırıldığında olmadığı tespit edilse de kendimizi tanımlama da bize yardımcı bir şey olarak görüyorum :)

haklılık payın var evet. sonuçta 2 bin kalori yiyip kilo alan da var , 5 bin kaloriyle alamayan da. ama bu klasikleşmiş ektomorf , endomorf tanımları falan mantıksız. her zayıf , yağsız insan kendisine ektomorf diyor. :) ben vücut tipi yerine genetik kelimesini kullanmayı tercih ediyorum. her insan farklı sonuçta.

Back
Yukarı