Vücut tipim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Tunc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vucut tipi diye bir sey yoktur.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Bak kardeş ben 55 kilo iken aynı kiloda aynı sporu yaptığım sınıf ark.var boylarda 2 cm fark var ama beslenme falanda aynı ben ondan daha iri dururdum cünkü ben mezo o da saf ecto anladın mı ;€

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bak kardeş ben 55 kilo iken aynı kiloda aynı sporu yaptığım sınıf ark.var boylarda 2 cm fark var ama beslenme falanda aynı ben ondan daha iri dururdum cünkü ben mezo o da saf ecto anladın mı ;€

Ya kardesim simdi uzun uzun anlatamam ama vucut tipi falan yalandir. Youtube'a vucut tipi diye bir sey yoktur yazarsan savas abinin videosu sana yardimci olacaktir

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Her duyduğuna inanma binlerce trainer var binlerce bu işin pro su var savas abin dedi diye eminim doğrudur :D

Göğsünün ucunda yağlanmamı var. ? Buna jine... li birşey diyorlar tedavi gördün mü ? Ayrı sorun bende de var:/
Hayır göğsümde bi sorun yok orda durus bozukluğu var bide bulk döneminde olduğumdan yağlanmıs olabilir ama jinekomasti mi diolar ne diolar o yok :)

Hayır göğsümde bi sorun yok orda durus bozukluğu var bide bulk döneminde olduğumdan yağlanmıs olabilir ama jinekomasti mi diolar ne diolar o yok :)

Heh ondan :D baktırdınız mı :) aynı sıkıntı bende de var çok iyi göğüs kasım var ama arada bir büyüyor ucu tuhaf duruyor sizde büyüme küçülme varmı :)

Yalnz gerçekten de VÜCUT TİPİ DİYE BİRŞEY YOKTUR.Bu insanların insanları ayırt etmek için kullandıkları terimlerden ibarettir sadece yani kalın kemikli ince kemikli,orta kalınlıkta kemikli gibi.Ama herkesin özellikleri farklıdır bazılarının bacak kemikleri çok kalın kol kemikleri çok ince olabilir,veya çok zayıf ama inanılmaz geniş omuzlu olabilir.Vücut tipleri uydurmadır,yani bu vücut tiplerine göre yaratılmıyoruz .

Yalnz gerçekten de VÜCUT TİPİ DİYE BİRŞEY YOKTUR.Bu insanların insanları ayırt etmek için kullandıkları terimlerden ibarettir sadece yani kalın kemikli ince kemikli,orta kalınlıkta kemikli gibi.Ama herkesin özellikleri farklıdır bazılarının bacak kemikleri çok kalın kol kemikleri çok ince olabilir,veya çok zayıf ama inanılmaz geniş omuzlu olabilir.Vücut tipleri uydurmadır,yani bu vücut tiplerine göre yaratılmıyoruz .

Vücut tipleri bir genelleme sadece; kişi kendine en yakın hormanal yapı ve iskelet yapısı olan vücut tipine göre antrenmanlarını ve diyetlerini düzenler. Çok fazla ayrıntıya girilirse onlarca tip vücut tipi çıkabilir.

Back
Yukarı