Vücut tipim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Tunc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_Tunc_

Üye
Arkadaslar vücut tipimi merak ediyorum hocam bana sen tam mezosun diyor ama emin değilim birde sizin görüşlerinizi almak istedim (1.si
du8ebyne.jpg
asagu3aq.jpg
eguty4eb.jpg
ahahabe2.jpg
bulk dönemi fotosu)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu resimdekiler bb ama ve vücut tiplerinin son noktaları ayrıca melezlerde var ben onun için sordum yani fıtnessla uğrasan bi insanın arnold ın fotosundan yola cıkarak vücut tipini öğrenemez :)

Tesekkürler bu arada vücut tipini fıtnesscılara göre yapılmıs bi tablo varmı ben bulamadım

Örnek olarak gösterilmiş ama sonucta resimdekilerün hepsi bb ci yani diyorumki fıtness daha estetik olduğu icin fıtnesscılara göre vücut tipi hazırlasalar aslında daha güzel olur :)

Muscle & Fitness dergisinin Facebook sayfasında görmüştüm bu fotoğrafı, senin de bu paylaşımına görünce yardımcı olur diye düşündüm :)

Evet bileklerim ince ama cok zayıfım fotoğrafta 56 kg yim ondan olabilirmi peki ?

Evet bileklerim ince ama cok zayıfım fotoğrafta 56 kg yim ondan olabilirmi peki ?

Eğer ciddi isen 56 kg gibi durmuyorsun. en az 65-70 kilo varmış gibi duruyorsun ama bence bileklerin biraz ince tabi bu mezo özelliğinin ağır bastığını değiştirmez
bence takma yoluna devam et en iyisi

55 kg ile basladım 1 aydır bulkdayım simdi 60 kg yim 2 yıl hazırlanıp 18 yasımda atletik fıtness da yarısmaya girmeyi düşünüyorum yorumlarınız için tesekkürler :)

Evet biliyorum 55 kg de bile baya dolgun du bunu yüzmeye bağlıyrum

Back
Yukarı