Vücut Tipim?

Vücut tipim?

• Total voters
    21

emmo1

Üye
Vücut tipimi bilmiyorum bi yardımcı olun isterseniz

Yaş 16
Boyum 187 Kilo 92
Bilek 20 cm
Kol 38 cm
Kalf 46 cm
Omuz 120 cm
Göğüs 110 cm

Daha cok duygusalmdır . cok agresif değilimdir
Arkadaslar bu ölçüler hiç ağırlık calısmamıs ölçüler
Babam amcam dedem hepsi 185 in üstünde iri iri insanlar sülalemizde 1 tane bile ektomorf kişi yok ben endomuyum mezomuyum karar veremedim bi yardımcı olurmusunuz? baska vucudum hakkında öğrenmek istediğiniz bişi varsa çekinmeden yorum yapın arkadaslar :)

Sen melezsin.ecto mezosun buyuk ihtımal

Bilek 20 cm derken bilek kemiğinin kalınlığından bahsediyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:15 ----------

Vücut tipimi bilmiyorum bi yardımcı olun isterseniz

Yaş 16
Boyum 187 Kilo 92
Bilek 20 cm
Kol 38 cm
Kalf 46 cm
Omuz 120 cm
Göğüs 110 cm

Daha cok duygusalmdır . cok agresif değilimdir
Arkadaslar bu ölçüler hiç ağırlık calısmamıs ölçüler
Babam amcam dedem hepsi 185 in üstünde iri iri insanlar sülalemizde 1 tane bile ektomorf kişi yok ben endomuyum mezomuyum karar veremedim bi yardımcı olurmusunuz? baska vucudum hakkında öğrenmek istediğiniz bişi varsa çekinmeden yorum yapın arkadaslar :)

Bilek 20 cm derken bilek kemiğinin kalınlığından bahsediyorum.
Ve saldırgan ve hareketliyimdir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:28 ----------

Leğen kemiğim geniş ve kas kütlem gelişmiştir yani hiç kas calısmadan sanayide 5-6 ay kadar calısarak bu yasta 38 cm kol endo oldugumu düşünüyorum ama omuz catım o kadar büyük değil ama leğen kemiğim kalın ve bacaklarım üst vücuda göre daha gelişmiş

Hiç ağırlık çalışmadan 38 kol nasıl oluyor veya 46 kalf :D yağlısın heralde.

Arkadaslar bunlar ayrıca soğuk ölçüler kol 40 lara kalf 50 lere cıkıyor. Omuz falan hiç sıcak ölçmedim. Endo muyum acaba.?

Arkadaslar bunlar ayrıca soğuk ölçüler kol 40 lara kalf 50 lere cıkıyor. Omuz falan hiç sıcak ölçmedim. Endo muyum acaba.?

Evet endosun. Böyle ölçülere sahip birinin ekto-mezo olması çok zor.

Ama büyük ihtimalle fazlaca yağlısın. 50 kalf, 40+ kol yağdan dolayı böyle yüksek ölçüler alıyorsun. Kardioyu kesinlikle ihmal etme ve bir süre ölçü alma bence.

Şimdi eve koşu bandı, dambıl seti (60 kg lik), kum torbası, barfix demiri vs. eşyalar aldım calısmaya baslıcam benim hayalimde fitness model gibi hatlı bir vucuda sahip olmak hayallerim suya düştü:) Yumuşak hatlı bişi olcam yani :) fazla yaglı değilim 187 cm ye 92 kg fit bir vücut duruyor

Ben boşnagım bu yüzden baya bi iriyim genetik olarak yani dedemin boyu 2.30 civarıydı babam filan 185 amcam 185 yani genetik olarak iriyiz kas kütlesi olarakta iriyiz. Ailemizde ekto insan yok bildigin üzere bilekte de yağ olmaz kemik 20 cm. 187cm ye 92 kilo diyorum osman hadi 110-120 civarı olurumda anlarım cok yağlı dersin bunun 6-7 cm sini yağ tutuyor dersin ama bu kilo boya en olsa 2-3 cm sini yağ tutuyordur. bu arada bişeyde eklemek istiyorum sanayide 1 sene kadar bizim imalat hanede calıstım koltukları tutup tutup 4. kata 5. kata cıkarırken biraz oldu tabikide ama yani tutup dambılı veya barı indirip kaldırma gbi bişi yok yani.

Ben boşnagım bu yüzden baya bi iriyim genetik olarak yani dedemin boyu 2.30 civarıydı babam filan 185 amcam 185 yani genetik olarak iriyiz kas kütlesi olarakta iriyiz. Ailemizde ekto insan yok bildigin üzere bilekte de yağ olmaz kemik 20 cm. 187cm ye 92 kilo diyorum osman hadi 110-120 civarı olurumda anlarım cok yağlı dersin bunun 6-7 cm sini yağ tutuyor dersin ama bu kilo boya en olsa 2-3 cm sini yağ tutuyordur. bu arada bişeyde eklemek istiyorum sanayide 1 sene kadar bizim imalat hanede calıstım koltukları tutup tutup 4. kata 5. kata cıkarırken biraz oldu tabikide ama yani tutup dambılı veya barı indirip kaldırma gbi bişi yok yani.

Ektomorflukla uzaktan yakından alakası yok bu ölçülerin %80 endo %20 mezo tarzında bir karma olabilr.Büyük oranda endosun

Kol fotom arkadaslar soğuk 38cm hali : http://s1308.hizliresim.com/1d/s/rv2gc.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:52 ----------

Genetik olarak kemikler baya iri ailemizde babamın bilekleri 24 cm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:56 ----------

Arkadaslar vücudumun fotosu ( Soğuk ) : http://n1308.hizliresim.com/1d/s/rv3jq.jpg

Kol fotosunuda bir üstte ekledim.

Kol fotom arkadaslar soğuk 38cm hali : http://s1308.hizliresim.com/1d/s/rv2gc.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:52 ----------

Genetik olarak kemikler baya iri ailemizde babamın bilekleri 24 cm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:56 ----------

Arkadaslar vücudumun fotosu ( Soğuk ) : http://n1308.hizliresim.com/1d/s/rv3jq.jpg

Kol fotosunuda bir üstte ekledim.

Vücut fotosu soğuk diyorsun üzerinde t-shirt var anlam veremedim.Genel olarak bakarsak endomorf vücut tipin.

Dostum o kol 38 gibi durmuyor ya 33 34 gibi duruyor vücut tipin hakkında iri değilsin 92 kgda bi insan bu kadar ince gözükemez isterse 2 metre olsun bu yüzden mezo degilsin kesinlikle bu kadar kg li olmasan ekto diyebilirdim ama endo gibi gözüküyorsun :)

Back
Yukarı