Vücut Tipim Nedir? Vücut yapinca nasil bir görünüme kavusurum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ineed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ineed

Üye
Basliktada dedigim gibi Vücut Tipim Nedir? Vücut yapinca nasil bir görünüme kavusurum? Örnek resim falan atabilecek var mi?
Boy: 1.75
kilo: 72
Yas: 19

Eklentiler

• IMG_20140601_145830.jpg
    IMG_20140601_145830.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 562
  • IMG_20140601_145836.jpg
    IMG_20140601_145836.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 490
  • IMG_20140601_145848.jpg
    IMG_20140601_145848.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 560
Endomorf vucut tipine sahıpsın kardeşim.
Endomorflar ;
  • Yavas metabolizma​
  • Fazla yağlı​
  • İri bir görünüm​
  • Kalın kol ve bacak​
  • Çabuk kilo alan​
bir vucut tipidir..​

adsc4b1z.jpg

Ben üst vücut icin evde 1-2 aydir düzensiz calisiyorum tam calisiyorumda denemez aslinda ben kollarimdan cok sikayetciyim kalin kol diyorsunuz ama ben kollarimin ince oldugunu dusunuyorum kalinlastirmak icin hangi hareketleri tavsiye edersiniz?

Ben üst vücut icin evde 1-2 aydir düzensiz calisiyorum tam calisiyorumda denemez aslinda ben kollarimdan cok sikayetciyim kalin kol diyorsunuz ama ben kollarimin ince oldugunu dusunuyorum kalinlastirmak icin hangi hareketleri tavsiye edersiniz?

Kardeşim kollar için agır bir idmana ihtiyacın var

Sn ineed vucudunu begendim omuzların geniş güzel bir çalışma yapıp yağlarıda yakarsan güzel vir vucut olur diye düşünüyrum yanlız kollar çok zayıf kalmış kollara özen göster.

Kardeşim kollar için agır bir idmana ihtiyacın var
O agir idmani istiyorum hocam :)[DOUBLEPOST=1401634556][/DOUBLEPOST]
Sn ineed vucudunu begendim omuzların geniş güzel bir çalışma yapıp yağlarıda yakarsan güzel vir vucut olur diye düşünüyrum yanlız kollar çok zayıf kalmış kollara özen göster.
Aynen hocam henuz body namina bisi yapmadim acikcasi hep bir basladim biraktim daha cok fitnessti yaptiklarim :) kollar icin baslayacagim bu spora :)

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı