Vücut tipim ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dippas

Üye
Yanlış başlık açtıysam kusura bakmayın. 22 yaşındayım 2ayım bitti sporda. İkinci ayım nasıl olmuşum gibi başlık değil yanlış anlamyın. Sadece vücut tipimi öğrenmek istiyorum kafamın içinde bir sürü soru var ectomoprh hakkında bir sürü şey okudum iyice demoralize oldum yıllarca çalışıp bir yere varamayacağımı düşünüyorum şuan. Ben hangi vücut tipine daha yakınım acaba fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• Fotoğraf - 31.08.2013 19.21.jpg
    Fotoğraf - 31.08.2013 19.21.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 428
  • Fotoğraf - 31.08.2013 19.31 #2.jpg
    Fotoğraf - 31.08.2013 19.31 #2.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 388
Açıklamaları forumda var. Ekto olman birşeyi değiştirmez, kimse 10 numara mezo değil zaten. Çalıştıkça parçalı bir vücudun olacaktır ki harika görünür , moral bozmaya hiç gerek yok.

şu vücut tiplerini çok kafaya takıyorsunuz. geçen günde birisi endormorfum spor yapmıyımmı diyodu forumda.

vücut tipi tabiki önemli ama çalışmak çok çok daha önce.

endomorflar zor kas kütlesi kazanır ama avantajlarıda vardır. mesela kolay kolay yağlanmazlar ve estetik bir vücut elde edilebilir

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

Snap-Shots..(Tek Resimler) - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı