Vücut tipim hangisi olduğunu bir türlü çözemedim

- Ben kendimi ektomorf sanıyordum ama üç ayda 60 kilodan 71 çıkınca bu kadar hızlı almam beni şaşırttı . Boy 1.80 yaş 21 , karbonhidrat tozu kullandım .
- Kendimi bildim bileli hep zayıftım ama hiç yemek yemezdim spora başladığım günden itibaren düzenli beslenmeye başladım .
- İnternetteki , forumdaki yazılara bakıyorum ama ektomorftan da özellik var mezomorftan da bir türlü ayrım yapamadım .
- Nasıl tam olarak vücut tipim budur diyebilirim . Bunu anlayabilecek doktor gibi bir şey var mı .[DOUBLEPOST=1417288824][/DOUBLEPOST]
- Ben kendimi ektomorf sanıyordum ama üç ayda 60 kilodan 71 çıkınca bu kadar hızlı almam beni şaşırttı . Boy 1.80 yaş 21 , karbonhidrat tozu kullandım .
- Kendimi bildim bileli hep zayıftım ama hiç yemek yemezdim spora başladığım günden itibaren düzenli beslenmeye başladım .
- İnternetteki , forumdaki yazılara bakıyorum ama ektomorftan da özellik var mezomorftan da bir türlü ayrım yapamadım .
- Nasıl tam olarak vücut tipim budur diyebilirim . Bunu anlayabilecek doktor gibi bir şey var mı .

Ek olarak metabolizma hızını nasıl hesaplayabilirim . İnternetteki testler hiç mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:
Telefondan resimleri alamadığım için uzun sürdü üç az öncesi ve şimdiki halim var . Olmadıysa tekrardan çekebilirim.

Yağ oranı başladığım çok kötüydü şimdi normal.

Vg5pBP.png
n5VPyR.png

vQdzyp.png

12mP7G.png

rmBLy1.png
[DOUBLEPOST=1417297045][/DOUBLEPOST]@Şafak Bilgili

ectomorfsun..Nerden biliyorsun dersen...
- Yağsız Bir vucut
- Az kaslı bir vücut
-Küçük omuz ve küçük kalça

Son düzenleme:
Back
Yukarı