Vücut sikilaştirma / yağ azaltmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim sizlere bir sorum var
yaşim 15 boyum 175 kilom 78 belim 85 göğüs 99 benim sorunumkilo değil kilom çok fazla değil ama 70 olup da ciliz olurum diye korkuyorum omuzum vücut çalişmadan 120 :) bana verilmiş bir nimet olarak görüyorum benim sorunum yağ oranim fazla ve vücumdada göğüsüm belim yağli ve sarkik bunlari toparlamak istiyorum bana önerileriniz nedir evde yapabileceğim hareketler istiyorum şimdiden teşekkürler.

Öncelikle sorununuz kilo değil demişsiniz ama yağ sorunundan bahsediyorsunuz. Eğer yağ sorununuz varsa önceliğiniz cardio ve sıkılaştırma egzersizleri olacaktır. Vücut yağ oranınız nedir acaba ? Yada resim koyabilirseniz yağ sorununuz mu var yoksa sıkılaştırmak yeterli mi bunu öğrenmiş oluruz.

:)doğru diyorsunuz digital tartıda 30.1 yağ oranım çok fazla biliyorum ama benim amacım bunları eritmek bel simidi denen yerde ve göğüsde yağlanma var cardio hareketleri önerebilirmisiniz şöyle yağ yakıcak sıkılaştıracak aynı zamanda ben dotoğraf yüklemeye çalışacağım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:10 ----------

Fotoğraf yüklemeye çalışacağım pardon yanlış olmuş

Back
Yukarı