Vücut Gerginliği ve Eklemlerde Ağrı

Antremanın ertesi gününde vücudum çok gergin ve eklemlerim ağrımış bir vaziyette günü geçiriyorum bu durum en çok çalıştırdığım bölgede ortaya çıkıyor.
Mesela geçenki sınavda salona girip tahta sıraya oturduğumda birden eğilip bükülemedim kendimi adeta kaskatı kesilmiş hissettim yere düşürdüğüm silgiyi almak için eğildiğimde sırt ve omuz eklerimden adeta katır kutur sesler geldi .
Herhangi bir sakatlık söz konusu olduğunu düşünmüyorum fakat nedeni ve çaresi konusunda hiçbir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim.

Bende eklem ağrısından çekiyorum.Omuz bölgesi.Jelatin kemik ağrısına magnezyum kasa iyi geliyor.Dene bence.Ama bendeki bu omuz ağrısını doktora göstermem lazım,üzerine yatarken ağrıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende eklem ağrısından çekiyorum.Omuz bölgesi.Jelatin kemik ağrısına magnezyum kasa iyi geliyor.Dene bence.Ama bendeki bu omuz ağrısını doktora göstermem lazım,üzerine yatarken ağrıyor.

kandan bu tür şeyler anlaşılır mı bilmiyorum ama geçenlerde kan tahlili yaptırdığımda doktor vücudumun susuz kaldığından,kas yıkımının fazla olduğundan ve kendini toparlayamadığından falan bahsetmişti bol su içen birisi olmama rağmen bol su içmemi ve dinlenmemi önerdi gerçi bunun anlattığım olaya ne kadar etkisi var tartışılır.

Eğer aşırı antrenman yaparsanız kanda kreatin kinaz enzimi değeri yükseleceğinden tahlil sonuçlarına yansır. Doktor büyük ihtimalle ordan bir çıkarım yapmıştır size. Kendinizi fazla zorlamayın overtraining dediğimiz durumu yaşamamak için kendimize yeterli dinlenmeyi vermemiz gerekir.

Eğer aşırı antrenman yaparsanız kanda kreatin kinaz enzimi değeri yükseleceğinden tahlil sonuçlarına yansır. Doktor büyük ihtimalle ordan bir çıkarım yapmıştır size. Kendinizi fazla zorlamayın overtraining dediğimiz durumu yaşamamak için kendimize yeterli dinlenmeyi vermemiz gerekir.
Kreatin miktarını fazla almak etkilermi?

Back
Yukarı