Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende basketbol ve futbol oynamistim zamaninda ara verince vucutta bayagi yaglanma olmustu lise zamaninda..ilk lise 1 e giderken baslamistim sonra ara werdim tekrar basladim..tekrar ara werdim tekrar basladim asagi 10 yil basladim ve biraktim su anda son 2 yildir duzenli olarak yapiyorum..
o kadar küçük yaştan futbola yazıldımki kaç yaşımda gittiğimi bile hatırlamıyorum 7 sene falan kaleciydim sürekli idman yaptık koşu yaptık açma germe yaptık kısacası küçüklükten sporcuydum birde ailemin sporcu bir aile olması benı spora iyice itti.sonra dizimden sakatlandım bu sakatlık 2 sene sürüceğini değil top oynamak merdiven çıkmak bile ağrı yapıyordu.işte sakatlandıktan 5-6 ay sonra spor mağazasına gittik neden gittiğimizi hatırlamıyorum anneme evde çalışmak için dumbell almasını istedim,aldı ilkide aldı netten hareketleri buldum evde 1 ay falan çalıştım sonra okula bodye giden bir arkadaş geldi onla sohbet ettik o bütün sınıfı etkiledi sınıftaki diğer 5-6 arkadaşta bodye yazıldı bende o sırada evde yapıyodum sonra bende salona gitmek istedim tam bende istek varken tvde arka arkaya rocky'nin serileri yayınlandı iyice gaza geldim ve salona yazıldım.böyle başladı işte benım body hayatım 6 ay kadar yaptım sonra bıraktım yaz tatili geldi tatile gittim falan kaynadı büyük hata yaptım.1,5 sene geçti aradan tekrar başladım 1,5 ay oldu.şuan bile 4-5 aylık çalışmış gibi bir vücudum var bunuda şınav ve mekiğe borçluyum 1,5 yıl salona gitmedik ama evde şınav mekik arada koşuya gittim.