Vücut geliştirmenin boya zararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Claret

Üye
Arkadaşlar biliyorum forumda bu konudan çok var ama bi türlü sonuca varamadım. Her kafadan bir ses cıkıyor. Evde abim ve babamda aynı şeyi söylüyor. 2x10 dumbell var evde normal bi şekilde vücut calısıyorum ama boyun uzamaz böyle kalırsın benden söylemesi falan diyorlar. Yani siz beni bilgilendirirmisiniz ? bıktım artık :(

bu konuyu bende çok araştırdımda kesin bir sonuca varamadım sanırsam biraz olumsuz yönde etkisi oluyor benbım boyum 190 cm ama fıtnessa başladıgım zamanda boyum bu kadardı uzamasın daha fazla diye başlamıştım :) 17 yaşlardaydım şu an yaşım 20. 3 senede 1 cm bile uzamadı

hardcore antremanlarda boy uzaması durabilir fitness yapınca durmaz tabi hardcore antremanlar yapıncada durmayadabilir Arnold çok genç yaşta başladı vgye ama boyu neredeyse 1.88 cmdi

bende squat yada military press felan yazcaksın sandım o kılodan fazla zarar gelmez

özellikle ağır kilolar ile squat ve military press yapmadıkca boy uzaması yavaşlamaz olsa bile çok çok az olur

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı