vücut geliştirmek istiyom yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sercoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sercoo

Üye
arkadaşlar ben 3 aydır cardio yapıyom ve 22 kilo verdim bundan sonra vücut geliştirmke istiyom şu anda boyum 181 kilom 79 sizce bu boy kilo vücut geliştirmek için uygunmu

ben 75 lere indim 120 den yağ sarkması cok oldugu icin hoca tavsiye etmiyor sendede büyük oranda yağ vardır büyük ihtimal ben söyle yapıyorum

kahvaltımı simdi yaptım 25 gr protein aldım

oglenide yicem 12.30 da 2 gibi fitness gitcem

eve gelcem 6-7 gibi yemek yiğcem 8 dede 1 saat kardio çalışcam 3 ay boyunca tekrarlicam bunu

cardioyu komple kes agirliga gir boy kilo ideal,gerekirse sene sonuna fazla yagi atmak icin 2 aylik diet+cardio yaparsin.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kas hertürlü gidiyor ben 3 kilo veriyorum 1 cm koldan kayboluyor :D
hiç sorma benim kollar kürdana döndü bir tek karın kısmımda biraz var onuda verirsem tam olcak[DOUBLEPOST=1398930842][/DOUBLEPOST]
cardioyu komple kes agirliga gir boy kilo ideal,gerekirse sene sonuna fazla yagi atmak icin 2 aylik diet+cardio yaparsin.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
karnımda biraz var yağ o şekilde nasıl olcak benim bu konularda hiç bilğim yok

başlangıçta yağlı olupta fazlalıkların hepsini verip ağırlığa bindikten 4-5 ay sonra tekrar kilo alma yoluna giden insanlar gördüm yani demek istediğim sen bi ağırlığa bin vücut şişsin sonra o yağı atmak kolay zaten yağların hacim kazanmaya büyük etkisi var fakat bazılarında yağlar kasa dönüşür düşüncesi vardır o da saçma sapan bir düşünce sadece alakası yok yağlar sadece hacim kazanmanızda büyük rol oynar

Back
Yukarı