Vücut Geliştirme'de Deneyimi Olanlar Bakabilir Mi?

Herkese hayırlı forumlar.
Ben yazın 3 ay fitness salonda çalıştım az çok vücut oturdu.

Şimdi dambıl seti aldım yaza kadar çalışacağım evde sorum şu;

P.tesi. önkol göğüs
Salı. Dinlenme
Çarşamba arkakol omuz
Perşembe Dinlenme
Cuma ???
Cumartesi Dinlenme
Pazar ???

Sorum su : sırt bacak ve karin calismiyorum , beslenmem çok iyi her gün et pilav yumurtalar lor vs.. Tuketiyorum ancak bu ??? Koyduğum günlerde ne calismaliyim?

Saygılarımla..

Son düzenleme:
Bunlarin hepsini bir kenara birakip, forumdaki full body calisma orneklerini arastirip sana ve elindeki ekipmana uygun olan bir tane secip bir gun ara ile calismalisin.

Anladım ancak ben sadece göğüs önkol arkakol ve omuz çalışıyorum buna uygun program da araştırdım ancak bulamadım..

Teşekkürler ancak bacağı geçersek bir tek kanat kalıyor zaten, bende kanat çalışmak istemiyorum. Konu saptirilmadan yardim edecek olursa simdiden teşekkür ederim.

Teşekkürler ancak bacağı geçersek bir tek kanat kalıyor zaten, bende kanat çalışmak istemiyorum. Konu saptirilmadan yardim edecek olursa simdiden teşekkür ederim.
Sırt ve bacak çalışman gerektiğini söyleyince konuyu mu saptırmış oldum? :) Foruma bayılıyorum bazen. Ok, çıktım aradan. Kolay gelsin.

Hocam iyi güzel de tam verim almak için sırtı da bacağı da karını da çalışman lazım bence. Bir de kilo ve boy nasıl?
Mesela ilk günden itibaren göğüs-ön kol, sırt-omuz ve bacak-arka kol programı daha uygun olur. Tabi bir de hangi hareketleri kaç set yapıyorsun onlar da önemli

Back
Yukarı