Vücut Geliştirmede 3.Ay Amino Asit Kullanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f3v0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

f3v0

Üye
Herkeze iyi forumlar, başlığı biraz açayım :) 4 sene önce 6 ay vg geçmişim vardı fakat düzensiz beslendim ayrıca supplement desteği almadım. Üzerinden dağlar geçti vücut şişti, eridi gitti geldi şimdi ise askerliği bitirdiğimde 1.85 e 81kg döndüm ve şınav mekik çektim neredeyse hergün 2 ay sürdü fakat 1 ay bıraktım, off geçirdim sonra spor salonuna yazılmaya karar verdim. Şuan salonda 50 gün oldu 35'inci günden beri Perfect Nutrition Whey 3fx markalı protein tozunu kullanıyorum 10 gün sonra da amino asit takviyesini düşünüyorum. Ayrıca beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Vücudum da göbek çevresinde yağlanma sorunu var az bucuk : ))) kilom 83-84-85 gidip geliyor olabildiğince tavuk göğsü ve yağsız makarna yemeye çalışıyorum gün içinde ve olabildiğince akşam 6dan sonra yememeye çalışıyorum. Spora saat 11 gibi gidiyorum öğleden önce.
Biraz uzun oldu fakat zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler her türlü olumlu olumsuz yorumlara açığım. :)

Öncelikle şu ana fikri anlamak , kavramak gerekir.Supplementler tahmin edildiği kadar hayal edildiği kadar etkili şeyler değildir.Adı üstünde besin takviyesi bu ne anlama gelir mesela her gün 100 gram tavuk göğsü yemen gerekir 70 gr dan fazla yiyemiyorsundur 30 gramınıda supplement yardımıyla alırsın.Bence acele etme beslenmeni bir düzene koy ve supplementlerden medet umma şuan için erken.

öncelikle yorumun için sağol muti supplementlerin ne işe yaradığını biliyorum fakat hangi ay başlayayım diye düşünüyorum yemeğe dikkat ediyorum :)

Back
Yukarı