Vücut Geliştirme Bir Bağımlılık mıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKing
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kaç olayın ardından 2 hafta ara vermek zorunda kaldım antrenmanlarıma ama ne mutsuzum halsiz hissediyorum rüyamda bench giriyordum o derece

Alllaha şükür yeniden başladım da gerçekten benche girince öyle çokda basmıyorum 75 kg ama bir rahatladım mutluluk doldu içim ve dedim ki işte benim bağımlılığım bu...

Ve bu durumun sizlerde tecelli etmiş yüzlerinide merak etmekteyim .. Sizdede böyle şeyler oluyormu?

özlüyormusunuz body'i??

Forumun %90'ı aynı durumda yalnız değilsin :)

Zararı olmasa her gün giderim spor salona beni rahatlatıyor. :) Final zamanı bile üyeliğim bitmediği için 2 kere spor salonuna gittim ders çalışmaktan bunalıp. Sonra kafam rahatlayınca geri dönüp çalıştım yalan yok ikisinden de 100 aldım :)

tamda aynı konuyu ben açıcaktım başlayalı 2 ay oldu 2 gün bazı sebeplerden gidemedim kendimi çok mutsuz hissediyorum ve sanki 2 aylık çalışmanın hepsi boşa gitmiş gibi hissetmeme sebep oldu :D

antreman programım 1 gün dinlenme 1 gün antreman dinlenme günlerimde bile kendimi rahat hissetmiyorum her gün idman yapmak istiyorum :)

Antreman yapmayı sevmeyi öğrendiğimden beri antreman yapmadığımda hayatımda bir boşluk var gibi geliyor.

Bu spora başladığın andan itibaren kendinde gelişimi görüyorsun ve artık sporla bütünleşmiş oluyorsun bir yaşam tarzı oluyor.

sporun her türlüsü insanı stresten uzaklaştırır, özellikle body gibi fiziksel zorlama isteyen sporlar, tüm duygularını kaldırdığın ağırlıklarda tatmin edersin sinir öfke mutluluk vs... ek olarak daha sağlıklı ve zinde olmaya kendini güçlü hissetmeye başlarsın

üstüne bide vücudunun geliştiğini gördükçe emeğinin karşılığını aldığını gördükçe dahada bağlanırsın, çünkü artık spor sana bişeyler vermeye başlamıştır bunu kaybetmek istemezsin,
artık yaşamının bi parçası olmuştur...
sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demişler :)

bağımlılıkların en güzelidir

Back
Yukarı