Vücut geliştirirken ailemden utanıyorum

Jurvet

Üye
Selamun Aleykum dostlarım yaşım 16 evde agırlıklar var odada boks torbası var ama ailemden utanıyorum. Mekik çekmeye şınav çekmek istiyorum Yapmaya baslarken annem gorurse felan ne der die korkuyorum bu doğal bişeymi lüftfen yardım edermısınız :)

krdesim neyden utanıyosun annene spor yapmak istedigini paylaş evde spor yapmak yazın bu sıcakta ev için sıknıtı cıkarabilir terleme misafir dagınklık bakımından annene ailene paylaş bu durumunu zaten senin herhangi bi spora gitmeni destekliceklerdir desteklemeleri lazım imkan varsa.

krdesim neyden utanıyosun annene spor yapmak istedigini paylaş evde spor yapmak yazın bu sıcakta ev için sıknıtı cıkarabilir terleme misafir dagınklık bakımından annene ailene paylaş bu durumunu zaten senin herhangi bi spora gitmeni destekliceklerdir desteklemeleri lazım imkan varsa.
İmkan varda kardeşim ben mesela sadece ondan dgl mesela ailemin yanınnda bitane çocuk beni küçük düşürse bısey yapamam ama ailem olmasa hastanelık ederım

Dostum evde antreman hikaye hele yaz ayında imkanın varsa spor salonuna git aşın itibarıyla orda daha iyi verim alırsın evde öyle bi derdin kalmaz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum evde antreman hikaye hele yaz ayında imkanın varsa spor salonuna git aşın itibarıyla orda daha iyi verim alırsın evde öyle bi derdin kalmaz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yan hesabım mbldn yolluyorum imkan varda babamı zorlamak istemiyorum bu ay 2 tane telefon ve bilgisayar aldı :/

Back
Yukarı