evet arkadaslar 13 saatlik otobus yolculugumun ardından sonunda evıme geldım pcmın basına oturdum,ilk olarak yogun katılımınızdan dolayı mütesekkirim :evil: yahu betreyal olmasa ongorum gerceklesecektı saf gıbı beklıyodum sap gıbı kalacaktım neyse gelmeyenler kendılerı kaybettı cunku bız orda ıkı kısıde olsa buluşarak bu online arkadaslıgın gercek hayata yansıttıgımızda ne kadar mukemmel sonuclar dogurabılecegını gormus olduk adamlan 20 yıllık arkadas gıbı muhabbet kurduk 5dkda walla (sevgıler saygılar sana kardesım burdan ) , ikinciside orada olup yarısmayı izlemek o havayı solumak yarısmacıların boyanmasını ızlemek gercekten cok farklı bır tecrube oldu benım ıcın helede o 1 dk lık serbest poz verme sırasında jurıyı etkılemek ıcın bırbırlerıyle yarısmaları vahsı hayvanların suruye egemen olma kavgalarından farksızdı;insallah bole guzel organızasyonların sayısı fazlalasır bızım bulusmalarımıza talepte artarsa cok guzel ortamlar olusturup unutulmaz dostluklar yapabilecegimize inanıyorum herkese ii calısmalar