vücut analizi 1.98boy 93kilo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 6aydır ağırlık çalışıyorum 6aydan önce bi 6ay kadarda düzenli beslenme ve kardio ile kilo veriyordum
toplamda 1senede 30-35kilo verdim
ama şuanda motivasyonum bitmiş durumda
beslenmeme dikkat ediyorum antremanları düzenli yapıyorum ve düzenli yaşamaya çalışıyorum.Hiç Supplement kullanmadım bu zamana kadar
ama bel çevresindeki yağlardan kurtulamadım kaç aydır günlük protein miktarını yüksek tutup kilo veriyorum ama bel çevresindeki yağları yok edemedim
kilo verdiğimden dolayı mı sarktı onuda çözemedim.
evde kendim çekebildiğim kadar fotoğraflarımı çektim sizinde yorum ve önerilerinizi bekliyorum 2105.jpg006.jpg010.jpg008.jpg

Gordugum kadari ile belinizde ekstra bir yaglanma yok.1 sene gibi bir surede 35 kilo vermissiniz burada sarkmalar elbette olacaktir.sabredin zamanla hersey duzelecektir bu is sabir isi :) birde antrenman programinizi ve beslenmenizi yazarsaniz degerli ustadlarimiz yorumlarinu daha iyi yapabilirler[DOUBLEPOST=1400490864][/DOUBLEPOST]Ayrica bel yaglari vucudu en son terk eden fazlaliklardan birisidir

Gordugum kadari ile belinizde ekstra bir yaglanma yok.1 sene gibi bir surede 35 kilo vermissiniz burada sarkmalar elbette olacaktir.sabredin zamanla hersey duzelecektir bu is sabir isi :) birde antrenman programinizi ve beslenmenizi yazarsaniz degerli ustadlarimiz yorumlarinu daha iyi yapabilirler[DOUBLEPOST=1400490864][/DOUBLEPOST]Ayrica bel yaglari vucudu en son terk eden fazlaliklardan birisidir
dediğim gibi belkide bana öyle geliyor pskolojik olarak
mesela karnımın üstündeki bölgedeki deriyi tutup çektiğimde bi 2-3santimetre uzuyor bu yağmı yoksa deri sarkmasımı çözemedim :)

Sonucta hepimiz bir et yiginiyiz yani 2 3 cm gelmesi pekte birsey farketmiyor:) bence kafaya cok takmissiniz duzenli beslenmeye ve antrenmana devam edersen emin ol buyuk sonuclar alirsin onemli olan istikrarli olabilmek iyi sporlar :)

Antreman programım
1.gün göğüs-pazu

Göğüs:flat Bench press//incline barbell bench press//incline dumbell press//decline dumbell press//cable cross over
Pazu:standing barbell curl//hammer curl//z bar dar tutuş//dumbell concentration
2.gün omuz-arka kol
Omuz:barbell press//ONE ARM CABLE SIDE LATERAL RAISE//LYING SIDE LATERAL RAISE//ağırlık plakası ile öne açma
Arka kol:dumbell seated overhead extension//standing barbell triceps extension//push down//dumbell triceps rear raise
3.gün kanat-bacak
Kanat:lat pul down//seated cablo row//makinede karna çekme//barfiks demirinde asılı kalıyorum :)
Bacak:squat//leg curl machine//makinede öne açma//leg press

her antreman günü ağırlığa başlamadan 20x4 decline sehpeda mekik 20x4 düz sehpada mekik 15x4 çakı hareketi yapıyorum

Acaba şu an kardiyo yapıyor musunuz ?
Ve de HIIT diye bir kardiyo programı varmış , kesinlikle denemenizde fayda var güzel yağ yaktırıyor diye biliyorum

Çok yağ yok zaten boy kilo oranınız gayet normal. Programında hareket sayın fazla geldi bana göğüse 5 hareket 6 ay için erken değil mi? Overtraining olabilir. Tabi uzman biri söylerse iyi olabilir

incline barbell press kaldirilabilir.goguse 5 harelet fazla.biceps ve tricepste cok gereksiz hareket var.ayrica sirt programinda cable row yerine dumbell row veya bent over barbell row koyman daha iyi olur. afka9 un dedigi gibi bu programla gelismen biraz zor.overtraining kacinilmaz.gogus sirt ve omuza 4 hareketten fazla girme....

incline barbell press kaldirilabilir.goguse 5 harelet fazla.biceps ve tricepste cok gereksiz hareket var.ayrica sirt programinda cable row yerine dumbell row veya bent over barbell row koyman daha iyi olur. afka9 un dedigi gibi bu programla gelismen biraz zor.overtraining kacinilmaz.gogus sirt ve omuza 4 hareketten fazla girme....
kanatı yanlış yazmışım 4.hareket dumbell row
biceps programını buradan araştırmalarımla yapmıştım Biceps Antrenmanı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu flexor hocanın tavsiye kombinasyonu verimde alıyorum aslında 2haftadır
triceps konusunda haklısın arka kol programını düzene koyamadım sürekli değiştiriyorum

sabah:6yumurta 1yada2tanesinin tamamı geri kalanları sadece beyazı ve yaklaşık küçük kaselerin yarısından biraz daha az yulaf ezmesinden omlet yapıyorum içine duruma göre biber -yarım muz falanda koyduğum oluyor
antremandan önce 100-150gram tavuk yada ton balığı yanına 1çaybardağı pirinç lapası yiyorum
antremandan sonra 200-300gram tavuk göğüs yiyorum yağsız tavada yapıyorum yanına isteğime göre bazen pirinç lapası-brokoli yapıyorum bazen közlenmiş patlıcan-közlenmiş biber mantar karışımı yapıp yiyorum.
akşam en geç saat 6-7gibi yemeye dikkat ediyorum akşamda 200-300gram tavuk ve olabildiğince sebze//brokoli tarzı besinler yemeye çalışıyorum

Beslenmeniz bana gore ideal ama biraz daha duzenli ve tertipli olabilir mesela saatlerinin tam olacak sekilde belli olmasi gibi.pirinc lapasi yerine bulgur tercih edilmeli bence, pirinci basmati turunden tuketiyorsaniz orasi ayri konu tabii basmati bulgurdan cok daha iyi bir karbonhidrattir, tabi bulupta yiyebilene :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı