vücut ağırlığı ile hacimlenme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isoLT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

isoLT

Üye
iyi günler street workout ile uğraşıyorum ve sizlere göğüs programı sunmak istiyorum sizce hacim mümkün mü ? görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

20 elmas şınav
20 geniş şınav
20 crucifix şınav ( baya bi geniş açıklık)
5 pseudo şınav
5 normal şınav
10 ayaklar yukarıda elmas
toplam 7-8 part

Ağırlık calışmadıgın sürece hacim kazanamazsın.
sadece belirli bi kütle yaparsın ve bu şekilde o kütleyi korursun üstüne hic birşey koyamazsın.

Ağırlık calışmadıgın sürece hacim kazanamazsın.
sadece belirli bi kütle yaparsın ve bu şekilde o kütleyi korursun üstüne hic birşey koyamazsın.
ben vücut ağırlığı ile hacim kazanılabileceğine inanıyorum tabiki bi lazar angelov olunamiyacağı acık ama bu yöntem ile çok iyi vücuda sahip olan insanlar

ben vücut ağırlığı ile hacim kazanılabileceğine inanıyorum tabiki bi lazar angelov olunamiyacağı acık ama bu yöntem ile çok iyi vücuda sahip olan insanlar
tamam o zaman bu sizin bilebileceginiz birşey dedigim gibi belirli bi kas kütlesi kazanacaksın dogru. ama ondan sonra vucut daha ağır birşey istyecek . sen bunu ona vermezsen o büyür mü ?
sen git bi bahçeye papatya ufak oldugu için 1 çay bardagı su ile onu doyurursun git bide 1 bardak su ile ceviz ağacını doyur. genede senin secimin ben sadece emeklerinin ve zamanın boşa gitmesini
istemiyorum .

Sadece şınavla biryere kadar geldim göğüste ama malesef biryerden sonra ağırlık istiyor o yüzden daha sonra ağırlığa girdim bende aynen bu tarzda çalışıyordum 2 3 hareketten sonra göğüsün şiştiğini hissediyorsun gerçektende iyi pump etkisi veriyor .

bende 1 seneye yakındır yapıyorum bu zamana kadar az çok hacim elde ettim ağırlık yeleği ile anrenman yapsak fark edermi acaba

belli bir seviyeye gelinir sonra form tutmaya başlarsın ha şöyle olur sırt çantasına ağır birşeyler koyup şınavı zorlaştırırsan olur tabi ama salonda ağırlıkla çalışıldığı halde gelinecek nokta az çok belliyken ağırlıksız beklenti çok olmamalı ha inanmak güzel ama gerçek ortada

Chest dips, triceps dips, inverted row, reverse grip inverted row, şınav çeşitleri ve barfix çeşitlerinde extra ağırlık kullanılarak ve bu ağırlıkları kademeli arttırarak kütle kazanmak gayet mümkün. Fakat bacak için salona gitmek şart.

Back
Yukarı