vücut ağırlığı ile gelişme sağlanırmı

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır vg yapıyorum ve aklıma gelen fikiri söylüyeyim acaba evde barfkis şınav mekik bench dips yaparak güzel bir vücuda sahip olunabilirmi birde göğüs yayının yararı oluyormu almayı düşünüyorumda

göğüs yararı almayın yarardan çok zararı var flexor hocanın yazısı var istersen koyarım.

kendi ağırlığın ile yapılan hareketlerle bir yere kadar gelişirsin daha sonra yetersiz gelicektir ve gelişme durucaktır hep aynı şeyi yapmak vücüdü alıştırır kolay gelsin.

Övünmeyi sevmem ama bana bakarak evde güzel bir vücuda sahip olacağını anlayabilirsin.Ancak çok birşey de beklemen hayal olur.Bu benim yaz aylarında çektiğim resimdi.Salona başlayalı 1 ay oldu sadece.Evde yapacaksan kesin ama kesin üşenmemen lazım... :)

vucut ağırlığınla çalışıp iyi seviyeye gelinebilir.
vucut ağırlıgınla çalışmak çok basit bi şınav bi barfiks tamamdır gözüyle bakmamak gerekir.
yaptığınız işi ciddiye almak ve geniş bi program hazırlamak gerekir.

yok yok ben hayatta üşenmem öyle daha önceden sporla uğraştığım için programıda bench dips şınav barfiks mekik birde göğüs yayı alıp omuz ve biceps çalışmayı düşünüyorum aynı zamanda dumbbell pull-over hareketinide koymayı düşünüyorum birde el yayı var onlada ön kol çalışıcam he birde söyleyim zaten benim amacım kasların biraz daha sertleşmesi birde bicepslere 1 1.5 cm tricepslerede 0.5 cm eklemeyi düşünüyorum çünkü benim vücudumda gelişmiş yani öle enkaz değil fitten biraz öte bir vücudum var tek sorunun omuzlarım o kadarda geniş değil

gogus yayini 1lik yayla baslarsan sorun olucagini sanmiyorum flexor hocanin yazisini bende okudum cun ku 1lik yayi tam acabilirsin 5likte sorun cikabilir

Back
Yukarı