Vücut ağırlığı hareketlerini kullanma? Yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssscs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ssscs

Üye
Beyler ben 15 yaşındayım biraz araştırma yaptım.vücut ağırlığı hareketleri ile ne kadar gelişir bir vücut ve ne kadar sürede gelişir?

Vücut tipim : ektomorf
Mesela bunlar gibi ne kadar sürede olur?
image.jpg
image.jpg

Üyelerden sadece tahmin bekliyorsunuz.Sizin şuan vücudunuzun nerde olduğunu bilmeyen bir kişi ne söylese yalan olur.Yani vücudunuz ectoysa ve kilonuz 65-70 boyunuz 1.80-1.90 arasıysa ve yağ oranınızda %15den fazla değilse 6 ay içinde ilk fotoğraf oluşur.

Kilo 62 boy 1.75 hala 6 ay mı? Kusura bakma yanlış bişey söylediysek daha acemiyiz bu konularda

Kilo 62 boy 1.75 hala 6 ay mı? Kusura bakma yanlış bişey söylediysek daha acemiyiz bu konularda
Kusra bakılcak birşey yok , benim için sıkıntı değil forumda bir kural varda '' üyelerden kahinlik beklemek '' diye mod görürse konu kilitler ondan uyardım.
Yağ oranın %15+ değilse rahatlıkla 6 ay veya daha erkeninden oluşturabilirsin o ilk vücudu

Yağ oranı illa ki hastaneden mi öğrenilir kendimiz öğrenebilirmiyiz?

Yağ oranı illa ki hastaneden mi öğrenilir kendimiz öğrenebilirmiyiz?
Kendin öğrenemezsin sadece tahmin edebilirsin.Mesela şuan benim yağ oranım %13-19 arası büyük ihtimal.Hastanelerde ölçüyorlarmış.

Peki önereceğin bi vücut ağırlığı antremanı varmı?

Zayıflar içinde işe yarar mı? mass-x diye bi çeşidi varmış heralde zayıflar için bide malum daha yaş 15 p90x baya zorlayıcı bi program gelişime etkisi olurmu?

Zayıflar içinde işe yarar mı? mass-x diye bi çeşidi varmış heralde zayıflar için bide malum daha yaş 15 p90x baya zorlayıcı bi program gelişime etkisi olurmu?
Beslenmeni iyi yaparsan p90x zayıflar içinde işe yarar.Sporun gelişime etkisi olumludur.

P90x seviyesine gelmek için "6 haftalık şınav mekik barfiks programı"nın 4 haftasını uygulamayı düşünüyorum uygunmudur bu 6 haftada 100 şınav felan varya birader??

P90x seviyesine gelmek için "6 haftalık şınav mekik barfiks programı"nın 4 haftasını uygulamayı düşünüyorum uygunmudur bu 6 haftada 100 şınav felan varya birader??
O programı uyguladım şınava avantajı var ama hafta içinde tüm bölgelerini çalıştırman gerek , şınav sadece triceps+göğüs konusunda yardımcı olur.Bu yüzden tüm bölgelerle ilerlemen gerek , p90x öncesi street workout yapabilirsin.Veya 35 şınavdan fazla çekebiliyorsan direk p90x yap.Onların yaptığı sayılardan 10 az yapsan sıkıntı yok.

Tamamdır eyvallah kardeş

Back
Yukarı