Vücut Ağırlığı Antrenman Programım

Evde ısınıp esneyip kasları iyice bi alıştırdıktan sonra başlıyorum.Ama kasları değişik açılardan çalıştırmak için her set o hareketin farklı bi varyasyonuna geçiyorum.

25x4 Şınav(Eller birleşik,Klasik,Eller omuz genişliğinden daha açık, yukardan aşşağı doğru(Hepsi Yumruk Üstünde))

25x4 İki Sandalye Bacaklar yüksekte, bacak ve vücut yere paralel, bacaklar aşşağıda, normal)

8x3 Barfiks(Omuz genişliğinde iki set enseye, bi set göğüse)

12x3 Eller Bize Dönük Barfiks

25x3 Crunch

25x3 Normal Mekik

60 Dk sürüyor... weightlifter

Aslında ağırlıkla çalışmayı daha çok isterdim ama gelişme çağında olduğumuz için sorun yaratıyo ve kareteyle de uğraşınca fazla hacim hocanın gözüne çok batıyo :D.Haliyle böyle bi program uyguluyorum.1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum.Çalışırken kasların yorulduğunuda hissedebiliyorum, umarım bu gelişmeye işarettirbench_Obench_Obench_O

Şınavı yumruk üzerinde yapma ciddi problemlere yol açabilir.

Güzel bir program bende off günler kullanabilirim :)

Şınavları 2 hafta ara ile 5-5 arttır ama daha iyi bir antreman cıkartırsın.

Şınavı yumruk üzerinde yapma ciddi problemlere yol açabilir.

Güzel bir program bende off günler kullanabilirim :)

Şınavları 2 hafta ara ile 5-5 arttır ama daha iyi bir antreman cıkartırsın.

Yok alışkınım artık yumruk üstünde çekmeye.Ön kolllarada yük bindirmek istiyorum, o yüzden yumruk üstü.Arttırma önerin için teşekkür ederim, ama 2 hafta ara ile 5-5 biraz fazla değilmi?Her hafta 1-2 arttırsam nasıl olur?

Sonunda ağırlıklarıda ekleyebildim.Omuz presi ve hummer curl ı ekledim.15 kg 2 dumbelle 20 tekrar 4 set giriyorum(Son set mefta bi haldeyiz o ayrı :D).Yakında programımda yeni düzenlemeler yapıp yeni bir konuyla ekleyeceğim foruma

bence yumruk sınavı olası bilek sakatlıklarını onler. bazı kişilerde ellerin yere acık olarak uzun sure kalması problem yaratabiliyor bilek agrısı. burkulma vs. o tur bir aksaklık yasayanlara yumruk sınavı onerirler. ama sunu belirteyim yumruk sınavından kasıt avuc içleri bir birine paralel olacak sekilde bir yumruk pozisyonudur. yani hummer curlde dumbell kavrar gibi. iyi çalışmalar saygılarımla ...

Ellerin sakatlanma ihtimali varda boksörler neden bu şınavı tercih ediyorlar?

Değerli üyemiz;
Açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden günlük bölümü dışında taşınmıştır.
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı