Evde ısınıp esneyip kasları iyice bi alıştırdıktan sonra başlıyorum.Ama kasları değişik açılardan çalıştırmak için her set o hareketin farklı bi varyasyonuna geçiyorum.
25x4 Şınav(Eller birleşik,Klasik,Eller omuz genişliğinden daha açık, yukardan aşşağı doğru(Hepsi Yumruk Üstünde))
25x4 İki Sandalye Bacaklar yüksekte, bacak ve vücut yere paralel, bacaklar aşşağıda, normal)
8x3 Barfiks(Omuz genişliğinde iki set enseye, bi set göğüse)
12x3 Eller Bize Dönük Barfiks
25x3 Crunch
25x3 Normal Mekik
60 Dk sürüyor... weightlifter
Aslında ağırlıkla çalışmayı daha çok isterdim ama gelişme çağında olduğumuz için sorun yaratıyo ve kareteyle de uğraşınca fazla hacim hocanın gözüne çok batıyo
.Haliyle böyle bi program uyguluyorum.1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum.Çalışırken kasların yorulduğunuda hissedebiliyorum, umarım bu gelişmeye işarettirbench_Obench_Obench_O
25x4 Şınav(Eller birleşik,Klasik,Eller omuz genişliğinden daha açık, yukardan aşşağı doğru(Hepsi Yumruk Üstünde))
25x4 İki Sandalye Bacaklar yüksekte, bacak ve vücut yere paralel, bacaklar aşşağıda, normal)
8x3 Barfiks(Omuz genişliğinde iki set enseye, bi set göğüse)
12x3 Eller Bize Dönük Barfiks
25x3 Crunch
25x3 Normal Mekik
60 Dk sürüyor... weightlifter
Aslında ağırlıkla çalışmayı daha çok isterdim ama gelişme çağında olduğumuz için sorun yaratıyo ve kareteyle de uğraşınca fazla hacim hocanın gözüne çok batıyo