1. Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Notu Gizle

Vücut öLçüLerim bunLar. ÖneriLeriniz neLerdir ? ( Resimsiz )

Konusu 'Üye Fotoları' forumundadır ve raistilin tarafından 21 Eylül 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. raistilin

raistilin Guest

En yakın zamanda resim koymaya çaLışıcam. Önerilerinizi almak istiyorum. Spor salonuna şu anki maddi durumumuzdan ötürü gidemiyorum. Evde yapılabilcek önerilere açığım en azından. Kapı barfixi almayı dşündüm de tavana elimle değebiliorum yani boyum uzun faydalı olur mu bilmiyorum.

Boy : 1.90
    Kilo : 62
    Bel : 69
    Baldır : 37
    Omuz : 108
    Kol : 26
    Göğüs : 87

Zayıflığıma göre pek de çıtı pıtı gözükmüyorum. Bi ara evde mekik , şnav yapıodm. Mekiği küçüklükten yaptığım için karın kası konusunda skıntım yok. Kilom az biraz daha toplu gözükmem için gerekenleri söyleyebiLirsiniz mesela ?

Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2008
  2. Jevric

Jevric Yeni Üye

Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    0
    en az 80 kiloya vurman lazım senin. Bol bol protein alman lazım kilo alabilmen için. Kuru kuru çalışmayla toplu gözükmezsin. Alet olarak başlangıç içim 2*5kg ve 10*2 kg dambıl yeter. 10*2kg dambıl almana illa ki gerek yok. Kapı barfiksi sana küçük gelebilir. Ayaklarını kırarak çekebilirsin ama. Bunları aldıkltan sonra kendine program araştır. Mekiğe de devam et.

Son düzenleme: 21 Eylül 2008
  3. raistilin

raistilin Guest

Mesela kolum çok ince ya mesela birine gösterirken sıkınca gözle görülür miktarda kas çıkıor ama dediğim gibi çok zayıfım ya. Bacak tarafı deil de daha çok üst taraf hele ki kollarım çok ince.

4. bonatschi

bonatschi Özel Üye

Beğenileri:
    4.944
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Londra
    Gerekli resimleri edindikten sonra kurallar dahilinde yeni başlık açabilir veya yöneticilere mesaj atarak başlığın açılmasını talep edebilirsiniz.

Şu aşamada resim olmadığından başlık kurallara aykırıdır.
    O nedenle kapanmıştır.

aneximandros, diez ve saydam bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş