Vücut ölçülerim azalıp artıyor

Merhabalar yaklaşık 6-7 aydır bb yapmaktayım zayıflamak için başladım bir yandanda vücudum gelişsin istedim daha yeni yeni ölçü almaya başladım ama ölçülerim azalıp artıyor bunun sebebi nedir son 4 ayda ki ölçülerim şu şekilde
Kasım: 123 cm omuz-102 cm göğüs-97 cm bel-39.5 cm kol-88 kg Aralık: 122 cm omuz-103 cm göğüs-93 cm bel-40 cm kol-kg 87 Ocak: 125 cm omuz-99 cm göğüs-89 cm bel-39 cm kol 86 kg Şubat: 123 cm omuz-100 cm göğüs-84 cm bel-39 cm kol-83.8 kg boyum 1.75 yaşım 19 hedef kilom 80 kg

pumplu ölçütüğün içindir , spor sonunda ölçersen yüksek çıkar spor yapmadığın günlerde ölçü al , bu arada konu ile alakasız ama senin 7 ayda geldiğin ölçülere gelmek için 2 senemi verdim ben :(

yağ yakarsın ölçü azalır, karbo almazsın kasta ki depoları boşaltırsın ölçün azalır. Kaldırdığın ağırlıklar da ciddi düşüş olmuyorsa, beslenmen çok kötü değilse kas kaybetmen zordur.

yağ yakarsın ölçü azalır, karbo almazsın kasta ki depoları boşaltırsın ölçün azalır. Kaldırdığın ağırlıklar da ciddi düşüş olmuyorsa, beslenmen çok kötü değilse kas kaybetmen zordur.
Hocam dengeli besleniyorum ağırlıklarda da düşüş değil yükseliş var

Back
Yukarı