Vücut Ölçülerime Göre Benim Ne Yapmam Gerek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

osti

Üye
Merhaba arkadaşlar vücut bilgilerim aşağıda yazıyor beim amacım kas kütlemi bayağı bir artırmak ona göre bir beslenme programım var yüksek protein ve karbonhidratlı ve olabildiğince az yağlı.
Fakat bazı bu işte bilgili insanlar yağlıda ye sıkıntı olmaz diyorlar.Ne bulursan ye zaten o yağları yakıcaksın falan diyorlar önerilerinizi bekliyorum.
Boy:1.82
Kilo:68
Omuz:111
Kol:28
Göğüs:89
Not:Şuan ben prof. bodycilere yakın beslenmeye çalışıyorum.

Hocam karbonhidrat ve protein yiyebildiğim kadar yiyorum.
Ama yağdan çok korkuyorum. :)

Yediğin her yag yag olarak depolanacak diye bir sey yok ve fazla aldığın karbonhidrat vucutta yaga dönüştürülüp saklanır :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok yağ yeme karboyuda ölçüyle al fazlası yağ yapar. protein en önemlisi hocanın verdiği gramın altına inme başarılar.

Yağdan korkma şekerden kork. Şekeri 0 a indirirsen ve fast food yemezsen hiçbişey olmaz merak etme öyle 2 tabak makarna yemekle yağlanmazsın merak etme ben hergun komplex karbo alıyordum fazla aşırıya kaçmadıkça sorun olmaz sadece dediklerimden uzak dur. Yemeklerde biraz yağlı olabilir o kadardan bişey olmaz.

çok yağ yeme karboyuda ölçüyle al fazlası yağ yapar. protein en önemlisi hocanın verdiği gramın altına inme başarılar.
Teşekkür
Yağdan korkma şekerden kork. Şekeri 0 a indirirsen ve fast food yemezsen hiçbişey olmaz merak etme öyle 2 tabak makarna yemekle yağlanmazsın merak etme ben hergun komplex karbo alıyordum fazla aşırıya kaçmadıkça sorun olmaz sadece dediklerimden uzak dur. Yemeklerde biraz yağlı olabilir o kadardan bişey olmaz.
Hocam fast food zaten kesinlikle yemiyorum.
Çikolata,çayda şeker falan hiç kullanmam.
Bisküvi tarzı şeylerde yemiyorum.
Nescafe falan da içmem.
Ben bayağı kilo verdim ve eski şişman halime göre kendimi şuan beğeniyorum zarif şık bir görünüm oluştu bende fakat body yapıp kalıplanmak hacimlenmek istiyorum bunu yapayım derken tekrar şişkoya dönmekten çok korkuyorum ama dediğim gibi fast food falan çikolata falan yemem.

yeni baslayan genc arkadaslar yaglanmaktan neden bu Kadar korkuyor anlamiyorum? yahu gencsiniz gelisme cagindasiniz 1-2 sene yaglaniverin ne olacak? sonrasinda Saglam bir diyetle 1 senede güzel definasyon yaparsiniz fakat henüz yeteri Kadar kas kütlesi yoksa ozaman definasyona girsende bir anlami kalmaz sadece incelirsin kasli bir görünüme sahip olamazsin ne yazikki... ondan benim yeni baslayan genc arkadaslara tavsiyem bol bol Protein karbonhidrat tüketin beslenmenize dikkat edin tabiki.. fakat abur cuburdan sakinmayin fazla zarari olmaz abartmadikca sonucta hacim yapacaksiniz 1-2 sene..

Back
Yukarı