Vücudun sinir yerleri ve antreman sırasında hocanın öğrenciyi bayıltması(kickbox)

kick box antremanlarında vücudumuzdaki sinirler kaç ay sonra acıya alışır bu konu hakkında ayrıntılı bilgilendirme istiyorum

bir de ayrıca benim ankaradan akrabamın bir arkadaşı var hocası her antremanda 2-3 kere vurarak bayıltıyomuş buda faydalı bişeymidir yumruklara karşı daha dayanıklı oluyomuşşun bana öyle dediler.

Allah akıl fikir versin ya
ben bilgilendirme istemiştim ama[DOUBLEPOST=1428006261][/DOUBLEPOST]
Saçmalıktan başka birşey değil yumruklara karşı dayanaklı olucaksın diye cocuk bayıltılırmı ? Yazıktır nasıl bir hoca o ? Mallıktan beyinsizlikten başka birşey değil
kardeş kick boks öğrenirsin ama dayak yemessen nası olucak o iş
sokakta sana biri kafaya gömdü yere yığılıp kaldın nerde kaldı kick box ???

ben bilgilendirme istemiştim ama[DOUBLEPOST=1428006261][/DOUBLEPOST]
kardeş kick boks öğrenirsin ama dayak yemessen nası olucak o iş
sokakta sana biri kafaya gömdü yere yığılıp kaldın nerde kaldı kick box ???
Her antrenmanda bayıltıyormuş.Bak bak bak ne kadar normal birşey.Bende hocama söyliyimde vursun bana.

Kardeşim her antremanda bayılarak kickboxmu öğreniyorsun ? Hayvan gibi vuruyor sende kickbox öğreniyorsun yürü git işine.

dayak yemeyi öğrenmeden sokakta karşımızdaki adama kenmdimiizi nasıl daha iyi savunucaz
karşımızdaki adamın nerde ne yapacağını nerden bilicez
bu konuda haksızsam forumdan atın beni

Aynen yukardaki yoruma katılıyorum.Dayak yemeden dayak atılmazmış :D onu genelde dayak yiyen elemanlar söyler hep.MMA veya K-1 dövüşçüleri hayatlarında ne kadar yumruk , tekme yemiştir.Ama adamlar yine 1 yumrukla nakavt oluyor bu sizin mantıkla maçlarda hiç nakavt olmaması lazım.

Adamın sana kafayı gömmesiyle kickboksta dayak yemenin ne alakası var? Geçende başlıklar açıyorlar yok demire tekme yok taşla bacak ezme Allah akıl fikir versin

Yav dayak yemezsin de antrenman maci yapa yapa bir miktar dayanikliligin artar. Oda seni nseviyende biriylr olur ki soft bir sekilde mac yaparsiniz genede. Sacma sacma isler yapmayin ya bayiltmak falan...

Back
Yukarı