merhaba arkadaşlar ben spora 1 sene önce başladım iyi güzel vücudum hemen tepki veriyor şişiyorum çalışıyorum beklediğimin fazlasını sağlıyor bana belkide tam bir mezomorf olmamdan kaynaklanıyor ama gel gelelim kollarda omuzda yağ yok şu göbek işi beni öldürüyor kardio yapayım diyorum yapıyorum demedim 4 ay yok azalıyor bu seferde kaslar eriyor tamam dedim dahada abandım spora bari düşük kalorili yiyeyim dedim ne aldıysam kalorisine baktım her şeyin kalorisine bakarak alıyordum ki hala alıyorum gerçi neyse kaloriye de dikkat ettim protein desteği aldım spordan sonra sabahları işte lor peyniridir yumurtalardır + proteindir zaten ekmeği tamamen kestim ama zayıflıyorum tartıya biniyorum bakıyorum haydaa göbek yine var duruyor aynı fakat kilom düşmüş sürekli ölçüyorum hep aynı hep kastan yiyor kollar 39 du eridim erdim 37 civarı ne yapayım ben şimdi bu nedir ya şu göbeği bir türlü eritemedim kale gibi savunuyor kendini bir türlü eritemedim ya bende dedim maden kastan kaybedeceğime devam edeyim böyle olmaz beslenmeye normal olarak devam
boy 1.73
kilo 76
ben sizden şimdi tavsiye istiyorum ne yapayım veya şöyle mi söylersiniz, 4-5 ay ne ki olm en az 1 sene devam etmen gerek diye veya başka bir şey mi önerirsiniz önerileriniz nedir yardımcı olursanız şu kardeşinize çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden.
boy 1.73
kilo 76
ben sizden şimdi tavsiye istiyorum ne yapayım veya şöyle mi söylersiniz, 4-5 ay ne ki olm en az 1 sene devam etmen gerek diye veya başka bir şey mi önerirsiniz önerileriniz nedir yardımcı olursanız şu kardeşinize çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden.