Vücudumu toparlamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında Adana'da yaşayan bir gencim. Evimde çeşitli aletler (Dumbell, halter, mekik sehpası) var. Fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Antrenman hazırlamama yardımcı olursanız sevinirim. Vücut ölçülerime gelince:

Omuz:120
Kol:34
Bel:93
Göğüs:101
Bacak:58
Kalça:108

Eklentiler

• Fotoğraf0420.jpg
    Fotoğraf0420.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 374
  • Fotoğraf0421.jpg
    Fotoğraf0421.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 382
  • Fotoğraf0422.jpg
    Fotoğraf0422.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 363
Düzenli kardiyo antrenmanları yapman gerekir.Beslenmeni protein ağırlıklı yapmalısın.Bunun yanısıra ağırlık antrenmanlarına devam etmelisin.Sitede bir çok program var,ayrıca beslenmenide sitede yazan önerilere göre düzenleyebilirsin.Yani beslenme ve düzenli kardiyo seni fit yapacaktır.Youtubeden falan kardiyo antrenmanlarına bakabilirsin veya evde varsa bisiklet falan kardiyonu ordada devam ettirebilirsin.Kolay gelsin inşallah hedefine ulaşırsın iyi sporlar.

Peki hacim yapmak için optimum whey ve optimum L-Carnitine kullanmayı düşünüyorum. L-Carnitine liqid olarak alacağım. Yemek, antrenman ve kardio programımı yaptım. Sizce whey ve L-Carnitine kullansam daha mı faydalı olur ?

Son düzenleme:
bence şimdilik yağ yakımına yönelik çalış yani l carnitineyi tek başına al.Yağlardan kurtulduktan sonra amino asitini alırsın iyi sporlar

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı