vücudum ters üçgün gibi

omuz sadece omuz baslarınındakı kasları cıkarır genıs durmasını ıstıyorsan ust bolgen sırt özellıkle sırt gelıstırmen lazım

sırt a onem ver barfıks tum ust cuvudu calıstırır ve şekle sokar omuz bıceps arka omuz omuz kanatlar genıs acarsan ellerı daha ıyı ama daha zordur

Omuz çalışmak çok işe yaramayacaktır. En olarak genişletemezsin, sadece üstüne kütle yükliyebilirsin. Omuz başları geliştirmek nispeten geniş gösterir ama yetmez. Geniş omuzlu görünmek istiyorsan en önemli nokta burda belini inceltebilmen. Yukardaki arkadaşın dediğine de katılıyorum, kanat gelişmesinin de büyük katkısı olcaktır

dostum benimde 2 sene önce omuzlarım belki seninkinden daha dardı bende 21 yaşındayım ve yana açış hareketlerinin faydasını gördüm ama hafif eğilerek yap çok hafif , ve tüm sırt hareketlerine ihtiyacın olacakk , barfiksede , ,ht,yacın olacak ve acele etmelisin fazla vaktin yok , bu arada göğüsleride unutma , bu çok varyasyonlu bir iştir ben böyle çalıştım ve şimdi omuzlarım normalden biraz daha geniş

Back
Yukarı