Vücudum, Programım, Supplementlerim

Merhaba abilerim, arkadaslarim. Sizlere basliktata bahsettigim gibi resmimi programimi ve supplement kullanimimi aciklayacagim. Eksik, hatali veya basarili buluyorsaniz dile getirmenizi rica ediyorum dumbelllls :)

PROGRAMIM
(haftada 2 kere day1, 2 kere day2 olmak uzere haftada 4 gun)
DAY 1
-GÖĞÜS-
Bench Press 4x8
Cable Fly 3x12
İncline Bench Press 4x8
İncline Fly 3x12

-OMUZ-
Shoulder Press 4x8
Lateral Raises 3x12
Arnold Press 3x12

-TRİCEPS-
Skullcrusher 4x8
Close-grip Bench Press 3x10
Reverse-Grip Cable Push Down 3x12

DAY 2
-BACAK-
Squat 3x15
Lunges 3x20
Hip extension 3x20

-SİRT-
Lat Pull Down 4x8
Dumbbell Rowing 4x8
Cable Rowing 3x10
Triangle Pull Down 3x12

-BİCEPS-
Barbell Biceps Curl 3x10
Preacher Curl 3x10
Cable Biceps Curl 3x10

bench_O Supplement kullanimi:
-Kahvalti ve ogle yemegi ile Omega 3
-Antrenman Sonrasi MusclePharm Re-Con(AminoA.), Glutamin
-Antrenman 30dk sonrasi Dymatize Elite Protein(İSO Whey)
-Yatarken yagsız peynir ve süt ile Glutamin.

Teşekkürler

Foto

image.jpg
Boy 182 kilo 72 yag orani 14 civari fakat cogu kalcada
En buyuk hedefim 82 kg kutle %8-10 yag orani ile. Simdilik yavas yavas kas kutlesi arttirmaya calisiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Uzun bir suredir 3 e yaymistim fakat bir bolgeyi haftada bir kere calistirmak yetersizmis gibi geliyor bana sanki en iyisi haftada 2...

Lavezzinin dediği gibi bana da sanki yağ oranın daha düşük gibi geldi %10-11 civarı olsa gerek.Ben de programı 3 güne yaymanı öneririm ama böyle devam ediceksen en azından triceps ve biceps antremanının yerini değiştirmelisin çünkü göğüs antremanında tricepsin çalışmış oluyor aynı şekilde sırt antremanında ise bicepsin çalışıyor.Tabi bunlar kendi görüşlerim, güzel vucüt aynen devam:)

Gorusleriniz icin tesekkurler arkadaslar. Program itis-cekis prensibine goredir. Yani itis hareketleri bir gun cekis hareketleri bir gun. Yabanci unluler genelde boyle yapiyor ben daha once hic denememistim :)

Back
Yukarı