Vücudum ne zaman eski haline gelir?

Ben iki sene kadar vücut geliştirme yaptım arkadaşlar geçen sene okul dolayısı ile vücut geliştirmeyi bırakmak zorunda kaldım yaklaşık 13-14 aydır yapmıyorum body yaparken en basitinden kollarım 38-39 cm civarıydı şimdi 32-33 cm civarına düştü 6 kilo kadar verdim nerdeyse ilk başladığım zamandaki halime döndüm şimdi ben tekrar başlasam eski halime ve gücüme ne kadar zamanda dönebilirim bunu merak ediyorum

hacım kaybı yasamısındır guc te kaybettıysen o 8 kılo kastır ne kadar surec olur bılmem gucunu kavusabılırsın ama hacme kolay kolay kavusamazsın

Ne zaman ulaşacağını bilemeyiz ama eski haline ulaşman ilk başlamana göre daha kolay olacaktır.

13-14 ay çok uzun bir süre. eski haline dönmen nerden baksan bir seneyi geçer bence.ileri seviye bir sporcu ara verdiği sürenin dörtte biri kadar sürede eski halini toparlayabilir ancak sen zaten spor yaptığın süre kadar bi ara vermişsin. artık 2 yıllık spor geçmişinin faydası sana sadece hareketleri doğru yapman ve yeni başlayanların hatalarını yapmaman olarak geri döneceği düşüncesindeyim

13-14 ay çok uzun bir süre. eski haline dönmen nerden baksan bir seneyi geçer bence.ileri seviye bir sporcu ara verdiği sürenin dörtte biri kadar sürede eski halini toparlayabilir ancak sen zaten spor yaptığın süre kadar bi ara vermişsin. artık 2 yıllık spor geçmişinin faydası sana sadece hareketleri doğru yapman ve yeni başlayanların hatalarını yapmaman olarak geri döneceği düşüncesindeyim
dörtte biri kadar dediğine göre 4-5 ayda eski halime gelmem lazım.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-n-merak-t8675.html
FleXorun dediğine göre
Nitekim "kas hafızası" denen olaydan ötürü uzun süre baskı görmemiş kaslar eski formlarını çok kısa zamanda yakalamaktadırlar.Yalnız şunu da belirtmekte fayda var ki enerji tüketiminin azalmasından dolayı yağ dokusunda bir artma olabilir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------

Kas Hafızası
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kas-haf-zas-t25701.html

Back
Yukarı